Nu solliciteren

Stagiaire Administration/Communication Support bij dit bedrijf!

Functie Administration/Communication Support
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amstelveen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Organisatie:

Douqué Coffee is een commodity trade familiebedrijf uit 1895 en heeft zich gespecialiseerd in de import van groene koffie uit verschillende oorsprongslanden die geleverd wordt aan koffiebranderijen in Europa. Douqué fungeert hiermee als schakel tussen de koffie producenten in oorsprong en koffiebranders in Europa. Douqué is hierdoor een zeer internationaal bedrijf met commerciële uitdagingen over de hele wereld, maar tegelijk een persoonlijk familiebedrijf.

Werkzaamheden

Wij zoeken een stagiaire die kan ondersteunen in de administratieve afhandeling en communicatie op ons kantoor in Amstelveen. Als stagiaire werk jij mee aan de dagelijkse administratieve werkzaamheden en projecten.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een uitdagende en leerzame stage in een internationaal en ambitieus bedrijf. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Tijdens de stage kom je in contact met organisaties uit heel veel verschillende landen. Je zult direct betrokken worden bij ons team en er heerst een informele werksfeer. We werken in een mooi pand in Amstelveen, 10 minuten vanaf de Zuidas. Op vrijdagmiddag staat de borrel klaar, wanneer mogelijk in onze zonnige tuin. Tevens ontvang je een leuke stagevergoeding, lekkere lunch en natuurlijk heerlijke koffie!

Solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur je CV en motivatie op naar annette@douque.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Douqué Group

Douqué Coffee is een commodity bedrijf in groene (ongebrande) koffie. Dagelijks kopen wij koffie in van verschillende leveranciers vanuit o.a. Brazilie, Colombia, Peru, Guatemala en vele andere landen. Wij zorgen dat de koffie naar Europa wordt verscheept en leveren de koffie aan vele koffiebranderijen in Europa.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022