Nu solliciteren

Allroundstage Marketing & Communicatie bij opleidingsinstituut (sept. 2022)

Functie Stagiair(e) Marketing/ Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Leeuwarden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Is marketing en communicatie helemaal jouw ding en lijkt het je leuk om stage te lopen bij een opleidingsinstituut? Ben je een (derde jaars) student Communicatie of Commerciële Economie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je draait volop mee op onze marketingafdeling. Samen met je collega’s werk je aan acties op het gebied van werving van volwassen studenten. Je voert tijdens je stage diverse, afwisselende werkzaamheden uit. Zo heb je op het ene moment contact met een collega over aanpassingen op de website en op het andere moment maak je een bericht op social media. Of je bent bezig met de voorbereidingen van een (online) evenement. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bepaalde werkzaamheden die je graag wilt leren, onder de knie te krijgen. Denk hierbij aan het werken met Google Analytics, Adobe Indesign/Photoshop, etc.

Dit bedrijf is de commerciële BV van ROC Friese Poort en richt zich op het volwassenenonderwijs. Bijvoorbeeld mensen die naast hun baan een opleiding volgen of zich willen omscholen naar een ander beroep. Het bedrijf telt ongeveer dertig werknemers. De afdeling Marketing & Communicatie telt drie mensen en een stagiair. Je werkt 4 dagen per week op ons kantoor in Leeuwarden (i.v.m. corona zowel thuis en kantoor) en op vrijdag werk je een halve dag thuis aan je opdracht.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen is onderdeel van ROC Friese Poort en richt zich op het volwassenenonderwijs. De onderwijsinstelling biedt daarmee opleidingen, zowel mbo-opleidingen als branche erkende opleidingen, trainingen en cursussen aan voor de zakelijke en particuliere markt. Ook is scholing op maat (maatwerk) en scholing op locatie (incompany) mogelijk. Bedrijven, particulieren, werkenden en werkzoekenden kunnen bij Bedrijfsopleidingen terecht voor om-, her- en bijscholing, voor re-integratie en ondersteuning bij de vaardigheden en kennis van de student. ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen verzorgt scholingsaanbod op gebied van communicatie, inburgering, techniek, horeca, maritiem, veiligheid & BHV, zorg & welzijn en zakelijke dienstverlening.

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen heeft circa 35 medewerkers, die werkzaam zijn op de verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Tijdens de stage kom jij te werken op de afdeling Marketing & Communicatie, waar je volop kunt meedraaien op de afdeling. Door de leuke en inspirerende werkomgeving met veel jonge collega’s, is er veel contact en persoonlijke begeleiding. Hierdoor hangt er een goede sfeer binnen het bedrijf.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022