Nu solliciteren

Leerzame meewerkstage HBO marketing/communicatie/sales nabij Hoorn

Functie Marketing, communicatie, sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hem
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij bieden een stageplaats richting Marketing & Communicatie binnen ons bedrijf. Als stagiair(e) krijg je de kans om hierin een actieve rol te spelen. Je levert een bijdrage aan alle communicatie-activiteiten van dit bedrijf en Ittalum (productiebedrijf). Zowel online als offline. Bij ons krijg je ook echt de kans om een aantal opdrachten uit te voeren en hiervoor een gedegen actieplan te maken die jij ook mag uitvoeren.

Werkzaamheden

We kunnen samen je werkzaamheden indelen en zorgen dat we jouw leerdoelen koppelen aan de werkzaamheden bij ons. Wil je bijvoorbeeld leren hoe verschillende content in te zetten op mediakanalen, dan kun je ons helpen bij: - Schrijven en plaatsen van teksten, blogs en nieuwsberichten voor de website, nieuwsbrieven, social media kanalen en advertenties in print magazine en PR.

Wil je onze website verbeteren? - Online campagnes analyseren en hieruit een verbeterplan voor volgende campagnes maken - Aanbevelingen website o.b.v. cijfers Google Analytics - Uitwerken van reviews op Google (bestaande klanten), marketingacties tijdens o.a. open dagen en sponsoractiviteiten - Doelgroep onderzoek naar gebruik en invloed van bepaalde media

Diepteonderzoek en actieplan voor Ittalum (productiebedrijf voor hoogsegment luxe tuinkamers) - Actieplan t.b.v. nieuwe vestigingen om onze producten te verkopen (Ittalum)

Verder help je met de dagelijkse werkzaamheden, zoals telefoon, klanten ontvangen in de showroom, direct mailingen versturen, etc.

Kortom, wij hebben een uitdagende stage waarin je leert 'part of the team te zijn' en geen dag is hetzelfde.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Intexstore

Maatwerk luxe serres en tuinkamer

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022