Nu solliciteren

Growth Supporter (sales/marketing/account) stagiair gezocht!

Functie Growth Supporter
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een snelgroeiende organisatie die gespecialiseerd is in het bouwen van remote tech teams voor start-en scale-ups. Momenteel hebben we 150+ professionals in dienst in onze kantoren in Amsterdam, Nederland en Colombo, Sri Lanka. In 2022 is ons doel om een marktleider te worden en een agile krachtpatser op het gebied van softwareontwikkelingen. We zijn alleen geëntresseerd in het werken met snelgroeiende start- en scale-ups die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun groei te voeden. Ons huidige klantenbestand omvat verschilende zeer ambitieuze start-ups die hun respectievelijke markten willen veroveren.

Dat dit bedrijf Sri Lanka kiest als uitvalsbasis voor onze softwareontwikkeling is allesbehalve toeval. Dit bedrijf is opgericht in 2015, maar de connectie met Sri Lanka gaat al meer dan 20 jaar terug. Onze band met Sri Lanka die voortkomt uit liefdadigheid en de schoonheid van dit magische eiland maakte al heel vroeg indruk op ons.

Bij dit bedrijf omarmen we diversiteit en staan we voor gelijke kansen. Van oudsher worden offshore softwarelocaties in Zuid- en Zuidoost-Azië beschouwd als 'low cost, low quality' en worden ze nogal sceptisch bekeken. Onze missie is om een gelijk speelveld te creëren door de schoonheid en het brein van Sri Lanka te laten zien door Europese technologiebedrijven in staat te stellen te groeien en succesvol te zijn met software die is gebouwd door hun ontwikkelaars in Sri Lanka.

Werkzaamheden

Als Growt Supporter ben je een spin in het web binnen dit bedrijf. Je gaat werken in een hard groeiend en dynamisch bedrijf waarin je de kans krijgt om te ontdekken wat bij jou past en je deels zelfstandig (als je dat leuk vind) aan de slag kunt gaan met een variatie aan leuke projecten. Je krijgt hier de kans om je eigen creatieve ideeën de vrije loop te laten en als eigen ondernemer binnen de organisatie leuke projecten te initieren en uit te voeren. In gedachten houdend dat dit allemaal aansluit op ons doel ‘ marktleider worden en een agile krachtpatser op het gebied van softwareontwikkelingen’. Hierbij kan je denken aan een stuk marketing, een stuk ondersteuning op accounts, het organiseren van business events en interne events oa de Vrijmibo’s. Afhankelijk van jou interesses en kwaliteiten kun je je uiteindelijk ook meer gaan focussen op hetgeen waarin jij verder wilte groeien.

Jij gaat werken met onze heldin Roos. Onderdeel van je werkzaamheden zijn:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Gapstars

Gapstars is een snelgroeiende organisatie die gespecialiseerd is in het bouwen van remote tech teams voor start-en scale-ups. Momenteel hebben we 150+ professionals in dienst in onze kantoren in Amsterdam, Nederland en Colombo, Sri Lanka. In 2022 is ons doel om een marktleider te worden en een agile krachtpatser op het gebied van softwareontwikkelingen. We zijn alleen geïnteresseerd in het werken met snelgroeiende start- en scale-ups die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun groei te voeden. Ons huidige klantenbestand omvat verschilende zeer ambitieuze start-ups die hun respectievelijke markten willen veroveren.

Dat Gapstars Sri Lanka kiest als uitvalsbasis voor onze softwareontwikkeling is allesbehalve toeval. Gapstars is opgericht in 2015, maar de connectie met Sri Lanka gaat al meer dan 20 jaar terug. Onze band met Sri Lanka die voortkomt uit liefdadigheid en de schoonheid van dit magische eiland maakte al heel vroeg indruk op ons.

Bij Gapstars omarmen we diversiteit en staan ​​we voor gelijke kansen. Van oudsher worden offshore softwarelocaties in Zuid- en Zuidoost-Azië beschouwd als 'low cost, low quality' en worden ze nogal sceptisch bekeken. Onze missie is om een ​​gelijk speelveld te creëren door de schoonheid en het brein van Sri Lanka te laten zien door Europese technologiebedrijven in staat te stellen te groeien en succesvol te zijn met software die is gebouwd door hun ontwikkelaars in Sri Lanka.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022