Nu solliciteren

Stage bij klein ontwerpstudio!

Functie Grafisch vormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Twisk
Uren per week 24 - 32
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Mijn naam is Susanne, al 12 jaar werkzaam onder de naam dit bedrijf. Met een klantenbestand van Nike, Heineken en nu vooral Ahold Delhaize waar we ons vooral richten op de vormgeving van de interne communicatie zoals Powerpoint presentaties, illustraties en social media posts. Ik heb een kantoor in onze boerderij in Twisk waar ik vaak met collega's of een stagiaire zit. (Gedeeltelijk) Thuiswerken is een optie.

Werkzaamheden

Ondersteuning van alle projecten, van groot tot klein. Het grafisch ontwerpen van presentaties, illustraties, social media post en andere uitingen waar meer de Adobe software voor wordt gebruikt. Mijn business bestaat voor 80% uit het ontwerpen van shows/presentaties/events in software als Keynote en Powerpoint - software die je bij mij zult leren.

Gewenste profiel

Goed oog voor design, creatief, sociaal, enthausiast.

Wat bieden wij

Het voordeel van het werken bij een kleinschalig bureau is dat je alle fases van een opdracht meekrijgt. Zodra er een opdracht binnenkomt kunnen we samen overleggen, brainstormen, researchen, moodboards maken, taken verdelen en het project oppakken. Ook als je interesse hebt om ooit voor jezelf te beginnen is het heel interessant om te kijken wat het vak allemaal inhoudt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022