Stagiair(e)s - Wijchen: Proces- en Informatiemanagement / Data analyse / ERP specialist / Bedrijfseconomie of – kunde

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 104 weken 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Taakomschrijving

dit bedrijf biedt wereldwijde leveranciers met innovatieve producten toegang tot de BeNeLux en Europa. Samen met deze partnerleveranciers levert dit bedrijf innovatieve producten, software, projecten en services in de EU en Benelux. Dit bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd en er wordt gewerkt met het ERP systeem van Odoo.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in onderzoeksstages en meewerkstages zowel op WO niveau als op HBO niveau. Dit betreffen stages op het gebied van data-analyse, optimaliseren van het ERP-systeem, proces- en informatiemanagement, maar ook marktonderzoek, marktcommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie en HR. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om te voldoen aan de leerdoelen van de onderwijsinstelling. Neem contact met ons op, wij staan open voor suggesties en laten ons graag door jou inspireren!

Werkzaamheden

  • Procesoptimalisatie om werkzaamheden beter te organiseren en te coördineren
  • Het ERP inrichten en laten werken conform de opgestelde processen
  • Het opstellen en interpreteren van rapportages uit het ERP systeem
  • Eventuele wijzigingen begeleiden en doorvoeren
  • Op basis van alle data, facts en figures: welke koers kies jij voor dit bedrijf en hoe bevorder je teamprestaties?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

PEO

PEO

Wat doen wij?

PEO B.V. biedt techniek en software gerelateerd aan straling. Bijvoorbeeld om tumoren te kunnen bestralen. Maar er zijn veel meer toepassingen! PEO vertegenwoordigt daarvoor buitenlandse fabrikanten in Europa. Samen met hun know-how adviseren we de beste oplossing aan onze klanten.

Wie zijn wij?

Wij willen de beste zijn in ons vak. Klanten staan bij ons centraal. Met een jong en hecht team realiseren wij onze groei. Geen dag is hetzelfde. Korte lijnen, snelle beslissingen en zelf verantwoordelijkheid nemen. Ambitieus, je zelf ontwikkelen en aanpakken, dat zit in onze genen. Met veel gezelligheid en een feestje op z’n tijd!

Spreekt dit je aan? Bekijk dan onze vacatures! Want wij zoeken nieuwe stagiairs die enthousiast worden van wie wij zijn en wat wij doen!