Nu solliciteren

HBO stage Content & Creatie in Uden

Functie Stagiair Content & Creatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Uden
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 150
Salaris opmerking Bij een goed afgeronde stageperiode is er sprake van een mooie bonus!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hé creatieveling (in spé), mag jij komend half jaar eindelijk laten zien wat je kan? Tof! Kom je dan bij ons stagelopen? Dat zouden we mega leuk vinden! Wat je precies gaat doen? Lees snel even verder.

Periode: februari 2022 t/m juni 2022

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Creativiteit, enthousiasme en gedrevenheid. Geen idee is te gek voor jou. Initiatief nemen? Dat is voor jou geen probleem, je neemt graag het voortouw. Jij hebt verstand van opmaken en editen. De Adobe programma’s zijn dan ook je beste vriend. En je bent helemaal geweldig als je ook nog eens weet hoe je met een camera om moet gaan. Een vlotte pen en een beetje social media kennis zijn mooi meegenomen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en in schrift.

En ben je af en toe een lastpak? Vinden wij niet erg. Zolang die wil om te leren er maar is.

Wat bieden wij

komt in ieder geval terecht in een jong, hardwerkend en enthousiast communicatieteam. Wat onze klanten niet in huis hebben, nemen wij van hen over. Wij springen bij in geval van onderbezetting, nemen werkdruk weg, voegen toe op projectbasis of vullen structureel aan waar nodig. Alsof ze er een hele nieuwe communicatieafdeling bij hebben en dan ook nog eens met een flinke dosis creativiteit. Een stage- en lunchvergoeding zijn overigens inbegrepen. Luxe niet?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022