Nu solliciteren

Stage Dealer Account Manager Stagiair bij internationale start-up dit bedrijf

Functie Dealer Account Manager Stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart/April 2022
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

ALTIJD AL EEN KIJKJE WILLEN NEMEN BIJ DE LOKALE FIETSENWINKEL?

De lokale fietsenwinkels zijn voor ons van groot belang om een gezamenlijke missie te halen, namelijk: Heel werkend Nederland op de fiets zetten! Wil jij een stage waar je echt verantwoordelijkheden krijgt én waar ruimte is om zelf te kunnen groeien en leren? Dan zoeken wij jou! Benieuwd hoe we dit samen met onze partners doen? Meld je dan snel aan! Jij bent de schakel tussen de fietsenwinkels en dit bedrijf. Door onze snelle groei krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om proactief ideeën voor te stellen, uit te voeren en processen verder te optimaliseren. Dit bedrijf is op zoek naar een stagiair(e) die proactief is, meerdere balletjes tegelijk in de lucht kan houden en goed kan communiceren met onze belangrijke partners. Natuurlijk is gezelligheid ook een goede bijkomstigheid!

Wie zijn wij?

Wij zijn dit bedrijf, geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven, want fietsen is goed: goed voor jouw gezondheid, goed voor de wereld en goed voor jouw portemonnee. De leasefiets is – dankzij nieuwe wetgeving – aantrekkelijker dan ooit tevoren en binnen een week geregeld. Daarom zeggen wij ook: Great minds dit bedrijf. Met als resultaat dat wij in Nederland marktleider zijn. Dit bedrijf is onderdeel van mobiliteitsprovider Pon.

Werkzaamheden

Jij gaat aan de slag binnen het team van dit bedrijf Nederland. Wij hebben in totaal 60+ medewerkers verspreid over Duitsland, België en Nederland. Wij zijn een jonge organisatie in een markt die nog in zijn kinderschoenen staat. Begin 2021 hebben we door ons merk een frisse wind laten waaien en nu zijn we druk bezig met de vervolgstappen zetten. Hier hebben we jou bij nodig! Een overzicht van jouw taken:

Gewenste profiel

Binnen het bedrijf staat snel schakelen centraal;; wat je vandaag bedenkt, kan morgen al live. Die manier van werken past bij je, want jij weet jouw taken goed te plannen en mist geen deadline. Gaat het toch even niet helemaal soepeltjes? Dan trek je tijdig aan de bel. Daarnaast durf je de verantwoordelijkheid voor jouw taken te nemen en, in overleg, tot uitvoering te brengen. Deze combinatie maakt dat je vanaf dag één onderdeel uitmaakt van het team.

Wat bieden wij

Naast deze super mooie uitdaging met veel vrijheid bieden wij natuurlijk nog heel veel meer:

Contactinformatie

Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact op met Lode Draaijer, te bereiken op +31 6 82 05 57 28 of via lode@lease-a-bike.nl.

Gelijk solliciteren voor deze unieke kans kan natuurlijk ook! Klik daarvoor op de knop ‘Solliciteer direct’ hieronder en stuur ons je CV en motivatiebrief. Je hebt tot en met 5 januari de tijd om te solliciteren.

ww.lease-a-bike.nl/pagina-dealer-account-manager-stagiair

Sollicitatieproces: Jouw sollicitatieproces bestaat uit één gesprek. Hierin maak je kennis met Lode en Mark, en vervolgens met de rest van het team.

Lease a Bike (Pon.Bike) / Stationsplein 19A / 3818 LE / Amersfoort 085-2089000

Lease a Bike

Lease a Bike is opgericht door mobiliteitsaanbieder Pon om het leasen van fietsen voor werknemers en bedrijven zo toegankelijk mogelijk te maken. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 7.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.

Lease a Bike is geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen.

Een glimlach op je gezicht, fiets voor fiets. Dat is waar we voor gaan. Waar je ook vandaan komt. Waar je ook naartoe gaat. Wij staan voor je klaar. Great minds lease a bike

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2022