Nu solliciteren

Veelzijdige HR stage(s) bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie HR/Recruitment/Last Mile stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 359
Salaris opmerking MBO, €359,00 HBO 2e en 3e jaars, €450,00 HBO 4e jaars, €450,00 WO, €500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is de supermarkt app die het makkelijk maakt om producten thuis te krijgen die vol van smaak zijn, in het seizoen, voor een goede prijs en zonder onnodige toevoegingen. Onze missie is om beter voedsel toegankelijk te maken voor meer mensen. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Gelanceerd in 2018, gesteund door het grootste startkapitaal in jaren, is dit bedrijf nu een van de snelst groeiende scale-ups in Europa.

We gebruiken slimme technologie om ons voedsel knisperend vers bij jou te krijgen. Zonder omwegen, rechtstreeks van de bron. Dat doen we met een sterk team van mensen die goed zijn in wat ze doen. Enthousiast, eerlijk en altijd bereid om te luisteren. Naar elkaar, en naar onze klanten.

Met meer dan 500 mensen veranderen we de manier waarop Nederland boodschappen doet. We hebben hoge verwachtingen. Niet alleen van onze avocado's en verse makreel, maar ook van onszelf en de mensen met wie we samenwerken. We zijn liefhebbers van lekker eten, maar we houden ook van bouwen, kweken, helpen, regelen, leveren, verpakken, vertellen en ontwerpen. Dat deden we eerder bij bedrijven als Spotify, Coolblue, Ahold en Marqt. Maar waar je ook vandaan komt, we geven om je kracht en karakter. Samen zijn we Dit bedrijf.

Binnen onze HR afdeling zoeken we een stagiaire binnen Recruitment en Last mile. Beiden hebben verschillende rollen en taken. Kijk hieronder welke het beste bij je past en noem in je motivatie op welke functie je graag solliciteert.

  1. Als HR/Recruitment Stagiair op ons warehouse kun je in korte tijd veel leren. Je ondersteunt onze People Manager Warehouse bij het aannemen van Team Leads en Orderpickers. Je helpt ons de juiste mensen te vinden en je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers. Kom jij ons team versterken vanaf september voor minimaal 5 maanden?

  2. Als HR/Last Mile Stagiair op ons Warehouse in Sloterdijk ben je continu in contact met onze bezorgers. Tevreden klanten krijg je niet alleen met de lekkerste boodschappen, maar ook met een vlekkeloze bezorging. Daar besteden we bij dit bedrijf dus minstens zo veel aandacht aan. Help jij ons met het voeren van sollicitatiegesprekken, het maken van de planning en het dagelijks contact met onze bezorgers? Per januari/februari zoekt ons Last Mile team, dat werkt in Amsterdam Sloterdijk, een stagiair(e) die helpt om onze Last Mile tak uit te bouwen. Een mooie kans om dit bedrijf nog beter, succesvoller en kind aan huis in heel Nederland te maken!

Werkzaamheden

Recruitment

Dit zijn een paar van je verantwoordelijkheden:


Last mile


Dit zijn een paar van je verantwoordelijkheden:

Gewenste profiel

Algemeen

Wat bieden wij

Crisp

Crisp is de supermarkt app die het makkelijk maakt om producten thuis te krijgen die vol van smaak zijn, in het seizoen, voor een goede prijs en zonder onnodige toevoegingen.

Onze missie is om beter voedsel toegankelijk te maken voor meer mensen. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Gelanceerd in 2018, gesteund door het grootste startkapitaal in jaren, is Crisp nu een van de snelst groeiende scale-ups in Europa.

We gebruiken slimme technologie om ons voedsel knisperend vers bij jou te krijgen. Zonder omwegen, rechtstreeks van de bron. Dat doen we met een sterk team van mensen die goed zijn in wat ze doen. Enthousiast, eerlijk en altijd bereid om te luisteren. Naar elkaar, en naar onze klanten.

Met meer dan 500 mensen veranderen we de manier waarop Nederland boodschappen doet. We hebben hoge verwachtingen. Niet alleen van onze avocado's en verse makreel, maar ook van onszelf en de mensen met wie we samenwerken. We zijn liefhebbers van lekker eten, maar we houden ook van bouwen, kweken, helpen, regelen, leveren, verpakken, vertellen en ontwerpen. Dat deden we eerder bij bedrijven als Spotify, Coolblue, Ahold en Marqt. Maar waar je ook vandaan komt, we geven om je kracht en karakter. Samen zijn we Crisp.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022