Nu solliciteren

Inspirerende HBO marketing stage

Functie Marketing stagiaire
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Blaricum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een bachelor student in een marketing, communicatie of commerciële richting? En zoek je een stage waar je onderzoek kunt doen, én alvast ervaring kunt opdoen op het gebied van online marketing? Kom dan stagelopen bij ons. Dan heb je een stage met impact. Op je eigen ontwikkeling, en op het profileren van commerciële- en werkgeversmerk van ons.

Werkzaamheden

Als marketing stagiair mag jij meewerken aan de online bekendheid van het werkgeversmerk en het commerciële merk van ons. Jij bent mede-eigenaar van de social media kanalen en krijgt de ruimte om te stoeien met tekst en beeld. Jij kunt jouw creativiteit de vrije loop laten en maakt kennis met het projectmatig werken. Tegelijkertijd leveren wij een bijdrage aan het ontwikkelen van jouw onlinemarketingvaardigheden.

Over de precieze invulling maken we dan ook graag met plezier afspraken met je. Over de duur en het aantal dagen per week, bijvoorbeeld. En over of je alleen ervaring op wilt doen, of ook iets wilt onderzoeken – en wat dan. Al het andere is bij elke stage gelijk. Dat zetten we hieronder op een rij.

Gewenste profiel

Als marketing stagiair draai je mee in het marketingteam van ons. Natuurlijk zorgen we dat je alleen de verantwoordelijkheid krijgt die je aankunt. En vanzelfsprekend krijg je uitstekende begeleiding. Je werkt projectmatig samen met een team van externe en interne experts op het gebied van (recruitment) marketing, tekstschrijven en vormgeving. Allemaal mensen met veel energie die jou bovendien helpen om je als professional verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij

De stagevergoeding bij ons is € 500,- maand. En als je onkosten maakt, bijvoorbeeld om te reizen, krijg je die natuurlijk vergoed. Verder ben je van harte welkom bij onze terugkomdagen en andere bijeenkomsten. Welke dat zijn, hangt van je timing af (het kerstdiner is een aanrader).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022