Nu solliciteren

Uitdagende HBO Front end Developer stage in Almere

Functie Front end Developer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Almere
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf houdt zich dagelijks bezig met het digitaliseren van restaurant belevingen. Wij zijn een hub voor horeca voor alle digitale diensten. Van webdesign tot aan op maat gemaakte weboplossingen, huisstijlen, marketing campagnes, reservering tools en nog veel meer! 'Jouw restaurant, online.'

Wil jij je kennis vergroten op het gebied van front-end development, heb jij oog voor design & web typografie en wil jij binnen een handomdraai UX en visual design om kunnen zetten naar HTML5 en CSS3? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Als front-end developer spar jij met het team en de klant over de nieuwe website van het restaurant. Je kan goed luisteren en weet wensen en ideeën om te zetten naar prachtige mockups. Naast dat je creatief bent, denk je ook aan doeltreffende websites, en leer jij in een mum van tijd goed converterende landingspagina’s te ontwikkelen. Uiteindelijk ontwikkel jij de mockups naar snelwerkende pixel perfect websites!

Jij zorgt ervoor dat alles wat je maakt creatief, innovatief en zowel technisch als pixel perfect is. Hierin weet jij ook je collega’s aan te moedigen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022