BI afstudeer stagiair(e) gezocht in Rotterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 52 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    € 300 per maand
Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een stage waar je jezelf kan ontwikkelen op verschillende gebieden van informatietechnologie, data-analyse en wil je kennis maken met een jonge en dynamische branche? Dan zit je hier goed! Wij zijn op zoek naar een stagiair die de IT-afdeling bij ons wilt komen versterken. Met jouw passie, leergierigheid en data-inzicht breng je de kliniek naar een nóg hoger niveau!


De functie

Als IT-stagiair(e) bij de dit bedrijf bekleedt je een uitdagende functie waar je ruimte krijgt voor eigen input. Bij ons krijg je de kans om, naast je vaste verantwoordelijkheden, taken op te pakken die echt bij jou passen!

Werkzaamheden

  • Het (verder) ontwikkelen en implementeren van Business Intelligence rapportages en dashboards. Je werkt hierbij onder andere veel met financiële- en marketingdata.

  • Het analyseren van data met AI.

  • Je denkt proactief mee met gebruikers over hoe huidige systemen of rapportages verder verbeterd kunnen worden.

  • Je werkt nauw samen met het management en bent een vitaal onderdeel van de besluitvorming.

Gewenste profiel

  • Je volgt de hbo-opleiding Business IT & Management of een vergelijkbare opleiding.
  • Je hebt kennis van Python en/of SQL.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je hebt een karakter waarin je kwaliteits- en servicegericht, ondernemend, slagvaardig, nauwkeurig, georganiseerd en sociaal bent.
  • Je bent analytisch met oog voor detail.
  • Je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en contactuele eigenschappen.
  • Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar voor 32-40 uur.
  • Woonachtig in Rotterdam en omgeving.

Wat bieden wij

Het aanbod

Je gaat werken voor een ambitieuze kliniek met leuke en bevlogen collega’s. Naast dat wij ons best doen je zoveel mogelijk te leren, hopen wij ook van jou te leren! Je krijgt daarom ruimte voor eigen input en ideeën, maar ook goede begeleiding om jouw afstudeertraject succesvol af te sluiten! Koffie of thee halen mag altijd, maar dat is niet waarvoor we jou zoeken. We zijn op zoek naar een echt IT-talent die een steentje wil bijdragen aan het succes van de Van Rosmalen Kliniek! Uiteraard word je ook beloond voor je harde werk met een stagevergoeding van €300,- per maand!


De organisatie

De Van Rosmalen Kliniek is één van de beste cosmetische klinieken in Nederland. Opgericht in 2011 hebben we op dit moment een team van zo’n 20 collega’s en twee vestigingen, in Rotterdam en Nijmegen. De deskundigheid, persoonlijke aanpak en eigen visie op schoonheid maakt de Van Rosmalen Kliniek uniek. Kwaliteit staat hier voorop.

De NVCG gecertificeerde cosmetische artsen KNMG en huidtherapeuten zijn gespecialiseerd om het mooiste in iedereen naar voren te brengen. Bij de Van Rosmalen Kliniek kijken we naar het gezicht als geheel en de emotie van de persoon tegenover ons. We focussen op de mimiek en dynamiek in iemands gezicht, de ‘’full face approach’’ noemen we dat ook wel.

Voor meer informatie over ons: www.vanrosmalenkliniek.nl

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Van Rosmalen Kliniek

Van Rosmalen Kliniek

De Van Rosmalen Kliniek is één van de beste cosmetische klinieken in Nederland. Opgericht in 2011 hebben we op dit moment een team van 15 collega’s en twee vestigingen, in Rotterdam en Nijmegen. De deskundigheid, persoonlijke aanpak en eigen visie op schoonheid maakt de Van Rosmalen Kliniek uniek. Kwaliteit staat hier voorop. De NVCG gecertificeerde cosmetische artsen KNMG en huidtherapeuten zijn gespecialiseerd om het mooiste in iedereen naar voren te brengen. Bij de Van Rosmalen Kliniek kijken we naar het gezicht als geheel en de emotie van de persoon tegenover ons. We focussen op de mimiek en dynamiek in iemands gezicht, de ‘’full face approach’’ noemen we dat ook wel.

Voor meer informatie over ons: www.vanrosmalenkliniek.nl