Nu solliciteren

Speciaal afstudeerproject op het gebied van internationale wet- en regelgeving

Functie Productontwikkelaar - Internationale wet- en regelgeving
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 20 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Het gaat hier om een uitdagend intern project van een nieuwe service die we willen ontwikkelen en aan onze klanten willen presenteren.

Werkzaamheden

Onder begeleiding de internationale wet- en regelgeving zoeken, standaardiseren en interpreteren.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je werkt mee aan een nieuwe productmarktcombinatie, waar onze klanten behoefte aan hebben. Deze moeten we nog gaan ontwikkelen. Als het lukt sluit je je stage af met een serieuze oplevering van het product.

Wij laten je graag ons idee zien. En weten zeker dat je enthousiast wordt.

TriFinance Nederland BV

TriFinance is een eigentijdse en pragmatische organisatie die de groei van mensen op de eerste plaats heeft staan. Een organistie waar werknemers ownership kunnen nemen over verschillende rollen binnen hun huidige functie. Deze aanpak stimuleert co-creatie en verhoogt ook Economies of Motivation®️.

TriFinance is een onafhankelijke finance consultancy organisatie met meer dan 800 medewerkers, die meer dan 15 jaar opereert in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. De specialistische unit Financial Management Services adviseert en ondersteunt organisaties op het gebied van Order-to-Cash, Purchase-to-Pay en Record-to-Report. Het expertisegebied is optimalisatie en digitalisering van financiële processen waarin systemen en mensen een grote rol spelen. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor klanten en helpen uw organisatie door de verandering heen.

Klaar om te helpen bij Procesoptimalisaties, E-invoicing compliance, Vendor Master Data Management, RFI trajecten, Package selecties en de implementatie van systemen en processen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022