Nu solliciteren

Brand manager stagiaire bij The Sisters Cosmetica import in Amsterdam!

Functie Stagiair brand manager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

The Sisters is een cosmetica import bedrijf met merken uit alle windstreken (Embryolisse - Frankrijk, Indeed labs – Canada en Banila Co - Zuid Korea) dat levert aan grote ketens zoals Douglas en ICI Paris. Ter ondersteuning van de eigenaren zoeken we een stagiaire die veel in huis heeft en veel wil leren. Je zal veel zelfstandige taken krijgen, ondersteunene bij marketing en PR en sales.

Het kantoor is gevestigd in Amsterdam aan een van de mooiste grachten - de Brouwers.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

We zoeken een leuke, creatieve en enthousiaste medewerker, die zelfstandig kan denken en zijn of haar eigen plannen kan uitvoeren. Iemand die van aanpakken weet. - Goed schrijven is belangrijk - een pre als je daar goed in bent! - HBO of studie, liefst in de richting economie, communicatie of bedrijfskunde (let op: het takenpakket wordt afgestemd zodat het bij je opleiding past, we kijken samen naar de competenties) - bewezen zelfstandigheid, een echte aanpakker - creatief, vertrouwd met ontwerpen - Zeer goed in Nederlands, Engels is een pre

Wat bieden wij

Wil je alles leren over internationaal zaken doen en hoe je het in Nederland en Belgie in de markt zet? Dan ben je aan het goede adres. We hopen dat je enthousiast bent en kijken uit naar je reactie!

The Sisters Distribution

The Sisters Dominique Lap en Margriet Busker zijn tien jaar geleden met de distributie gestart. Met een unieke strategie voor het Franse cult merk Embryolisse, waar een online verkooppunt gecreëerd werd en het merk bekend werd door een uitgekiende merk- en PR-strategie, zetten ze het merk in Nederland op de kaart. Embryolisse wordt in tegenstelling tot andere farmacie merken, verkocht in de parfumerie. In 2017 lanceerden The Sisters een nieuw merk, het Canadese Indeed Laboratories. Indeed Laboratories kenmerkt zicht door effectieve producten die resultaat leveren. Dezelfde strategie werd gehanteerd en ook dit merk werd onmiddellijk een doorslaand succes. In november 2019 startten ze met het eerste K-Beauty brand Banila Co, dit jaar volgde Lalarecipe en in 2022 zal HANSKIN in Nederland arriveren.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022