Nu solliciteren

Uitdagende Marketing Media Communicatie stage in Amersfoort!

Functie Stagiair Marketing Media Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking De vergoeding van € 360 is bij een fulltime inzet
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Iedereen vrij van diabetes

Iedere week krijgen meer dan 1.000 mensen in ons land de diagnose diabetes. Inmiddels zijn er al ruim 1,2 miljoen Nederlanders met deze ziekte. En daar valt niet ‘prima mee te leven’, zoals mensen weleens denken. Integendeel. Het is vaak het begin van allerlei problemen. Daarom maakt het dit bedrijf zich dag en nacht sterk om diabetes te voorkomen en te genezen. Onze droom? Een toekomst waarin iedereen in goede gezondheid kan opgroeien. Waarin generatie naar generatie diabetesvrij kan leven.

Tot die tijd willen we alle mensen met diabetes én hun naasten hun vrijheid teruggeven. Stap voor stap. Ons wapen: wetenschappelijk inzicht. Ook proberen we iedereen die gezonder wil leven te helpen met praktische informatie, tips en eenvoudige hulpmiddelen. En dagen iedereen uit om deze positieve verandering verder te brengen.

Voor ons team Corporate en team Community type 1 zoeken we een enthousiaste en initiatiefrijke Stagiair marketing media communicatie (m/v)

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke stagiair. In overleg bekijken we waarbij jij ons - met jouw talenten en ervaring - het beste kan ondersteunen. Hierbij kun je denken aan:

Het betreft een meewerkstage. Maar, in overleg, is een onderzoeksstage eventueel ook mogelijk. Ook nodigen we mensen met een afgeronde opleiding die op zoek zijn naar een baan uit te reageren; een mooie gelegenheid om werkervaring op te doen!

Gewenste profiel

Een HBO of universitaire opleiding op het gebied van (marketing)communicatie & media.

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het onderstaande:

Wat bieden wij

Een stage op maat in een informele, motiverende werkomgeving waarin je veel vrijheid krijgt en veel kunt leren. De stageplaats is beschikbaar voor 32 uur per week, voor minimaal drie maanden. Je ontvangt een stagevergoeding van maximaal € 360.- (bij een fulltime inzet).

Ons kantoor is in Amersfoort, pal naast het centraal station. We houden ons aan de coronamaatregelen en werken op het moment thuis (en/of hybride).

Voor meer informatie over het Diabetes Fonds, kijk op www.diabetesfonds.nl. Als je meer wilt weten over de stage, kun je contact opnemen met Cigdem Gökmen-Yaka en/of Miranda Mosch via (033) 462 2055.

Reageren:

Stuur je korte motivatie en CV naar Cigdem Gökmen-Yaka via c.yaka@diabetesfonds.nl:.

We zien je reactie graag tegemoet!

Diabetes Fonds

Help jij ons Nederland gezonder te maken?
Het Diabetes Fonds vindt dat iedereen een gezond leven verdient, zonder diabetes. Diabetes type 1 overkomt je zonder aanleiding, meestal op jonge leeftijd, echt pech. Je afkomst, je opvoeding of de omgeving kan een rol spelen bij het ontwikkelen van diabetes type 2. Het aantal Nederlanders met diabetes loopt de komende jaren dramatisch op tot 1 op de 3. Al die mensen kost het veel ellende en jaren van hun leven en het kost de maatschappij miljarden euro’s. Als grootste diabetespartij in Nederland hebben wij een verantwoordelijkheid die tsunami te stoppen. Het is onze ambitie om Nederlanders gezonder te maken en diabetes te genezen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022