Nu solliciteren

Communicatie Stagiaire afdeling educatie

Functie stagiaire
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amesterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart/April 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking .
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zoeken voor ons programma Educatie een Stagiair Communicatie.

Werkzaamheden

Natuurlijk heb je affiniteit met het werk en de doelstellingen van dit bedrijf. We blijven werken aan een organisatie waar alle talenten zich thuis voelen. Voor een diverse samenstelling van ons team zijn we in het bijzonder geïnteresseerd in kandidaten met een multiculturele achtergrond.

Gewenste profiel

We zijn op zoek naar een enthousiaste en doortastende stagiaire op HBO- of WO-niveau richting communicatie en marketing. Het is van belang dat je het graag zelfstandig werkt in een klein team. Je beheerst het Nederlands uitstekend en sociale media-skills zijn een must! De duur van de stage is in overleg met de student en de opleiding.

Wat bieden wij

Een leuke en uitdagende meewerkstage binnen een informele, dynamische en ideële organisatie waar je direct aan de slag mag met interessante projecten; Een goed beeld van mensenrechteneducatie en hoe verschillende afdelingen met elkaar samenwerken; Begeleiding van zowel een ervaren stagebegeleider als de rest van het team (omdat je van iedereen wat kan leren); Kortom, een superleuke stage en nuttige werkervaring!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2022