Nu solliciteren

Innoveren in de minst innovatieve sector: Uitdagende stage Frontend-Development

Functie Front-End Developer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 325
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De bouwwereld loop dramatisch achter als het gaat om innovatie. Er valt dus een hoop winst te op het gebied van digitalisering. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste soon-to-be Frontend-End Web Developer die ons helpt verandering te brengen in deze traditionele sector.

Wat houdt het afstudeerproject in? Als stagiair(e) bij dit bedrijf ga je aan de slag bij projectteam van 'Boltiq'. Boltiq is een nieuw Fleet managementsysteem dat machineverhuurders gaat helpen om hun vloot te digitaliseren en deze efficiënter in te zetten.

Onder het motto 'fail fast' experimenteer je met de versgebakken software. Definieer, leer, experimenteer, nog een keer. Daarbij zullen het budget, de onzekerheden en de risico's die bij dit initiatief komen kijken jouw vindingrijkheid op de proef stellen.

Ondanks dat je veel verantwoordelijkheid krijgt zul je worden ondersteund en begeleid door dit bedrijf en het projectteam van Boltiq. Zo doe je niet alleen ervaring op binnen de software development, maar leer je ook hoe je nieuw softwareproduct succesvol in de markt zet. Een mooie ervaring voor als je zelf een carrière als tech-ondernemer aspireert!

Werkzaamheden

Wat houdt je stage precies in?

Gewenste profiel

Het Boltiq team is op zoek naar een stagiar(e) JavaScript Frontend-Develper die ervaring heeft met:

Daarbij is het erg belangrijk dat je houdt van zelfstandigheid. Je zult namelijk een nieuw softwareproduct opzetten, waarbij je de vrijheid hebt om er je eigen draai te geven en het samen met het team 'to market' te brengen. Op die manier doorloop je het complete software development proces mee binnen je stage: van het definiëren van requirements tot het lanceren van het product.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022