Nu solliciteren

Creative Agency zoekt een HBO topper voor uitdagende stage

Functie Producer / Project Manager stage
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een inclusive creative agency. Wat betekend dat? Basicly zijn wij een advertising agency, maar zijn wij gebouwd met een diverse missie. Dus een goede verdeling tussen man en vrouw, afkomsten, abillity en seksuele geaardheid. Wij geloven dat je bedrijf een goede afspiegeling moet zijn van de maatschappij, als je dit wilt laten afspiegelen in jouw werk.

Werkzaamheden

Wij zijn een klein team, dus de werkzaamheden zullen heel divers zijn. Wij halen onze eigen koffie, dus jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het ondersteunen van projecten. Het boeken van creatives, het bijhouden van planningen, en afhankelijk van jouw talent zullen we hier nog werkzaamheden aan toevoegen.

Gewenste profiel

Wij zoeken iemand die goed Nederlands en Engels spreekt. Iemand die denkt in oplossingen en niet snel gestresst raakt. Ben jij in je vriendenkring degene die de vakanties, het gezamelijke kado of de reunies organiseert? Dan heb jij het juiste DNA om bij ons te komen stage lopen.

Wat bieden wij

Wij zijn een klein bedrijf, dus je zal niet wegvallen in de massa en direct kunnen meekijken in alle facetten van een reclame bureau. (Account, project management en productie)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022