Nu solliciteren

Voor de afdeling HRM zijn wij per februari 2022 opzoek naar een enthousiaste student die een meewerkstage zoekt in de dynamisch stad, Amsterdam!

Functie HR Stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn wereldwijd, met ruim 150 shops een ware kult onder de fashionista’s geworden. Wij zijn van origine een Italiaans familie bedrijf dat ruim 20 jaar actief is. Het leeuwendeel van de productie vindt nog altijd plaats in Italië met een dependance in LA. Kenmerkend voor ons is enerzijds de stijl “casual-couture meets Coachella-wear” en anderzijds de wekelijks(!) nieuwe collecties die bestaan uit vintage inspired loszittende T-shirts, zachte wollen truien en elegante jurkjes, rokken en tops. Deze collecties zijn opgebouwd uit exclusieve en gelimiteerde aantallen waardoor een specifiek T-shirt nooit het straatbeeld zal overheersen. Als een origineel Italiaans merk, geïnspireerd door de levensstijl van LA, hebben we bekendheid gekregen bij Hollywood-beroemdheden, waaronder Kylie & Kendall Jenner, Kaia Gerber, Hailey Baldwin, Madison Beer, Ashley Benson, Vanessa Hudgens, Miley Cyrus en nog veel meer.

Werkzaamheden

Na een introductieperiode, waarin jij onder begeleiding kennis maakt met de processen en de taken op de afdeling HR, ga je zelfstandig aan het werk. Deze meewerkstage zorgt ervoor dat je veel HR facetten uit de studie zult leren in de praktijk!

Jouw verantwoordelijkheden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022