Nu solliciteren

HR-Stage

Functie HR-Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Lopik
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 375
Salaris opmerking Op fulltime basis
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De Lekkerkerker Group is per februari 2022 op zoek naar een nieuwsgierige en leergierige HR stagiair!

Werkzaamheden

Wil je in een klein team in de volle breedte HR-ervaring opdoen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De Lekkerkerker Group is een succesvol internationaal familiebedrijf in de zuivelindustrie. De afdeling HR in Lopik bestaat uit 3 vaste medewerkers, een interim recruiter en een parttime HR-student. We zijn werkzaam voor alle (productie)bedrijven binnen de Lekkerkerker Group. Er wordt op de afdeling hard gewerkt én veel gelachen.

Als stagiair draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden en neem je deel aan projecten op de afdeling. Deze stage geeft je inzicht in de praktische uitvoering, wettelijke regels en ethiek die het HR-vak met zich meebrengt, je:

Naast deze taken kun je deelnemen aan diverse projecten. Voor 2022 staan op de agenda: het versterken van de organisatiecultuur; ontwikkelen van het midden management bij Lekkerkerker Food, verbeteren van het on boarding proces; modernisering van de HR gesprekscyclus; doorontwikkelen competentiemanagement en inzetten van e-learning. Verder ontwikkelen we beleid op diverse gebieden, waar je -afhankelijk van je interesse- een bijdrage aan kunt leveren.

Gewenste profiel

We maken graag kennis met je als je past in het volgende profiel.

Je:

Wat bieden wij

Je stage speelt zich af bij een internationaal familiebedrijf, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Je krijgt de mogelijkheid om alle aspecten van het HR-vak direct en indirect te leren kennen. De Lekkerkerker Group kent een informele sfeer, waar werknemers echt een binding hebben met de organisatie. De lijnen zijn kort en de werkomgeving is prettig en informeel. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.

Je ontvangt een stagevergoeding van €13,60 bruto per dag. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding als je geen Ov-jaarkaart hebt.

Bedrijfsprofiel:

De Lekkerkerker Group is sinds 40 jaar een succesvol internationaal familiebedrijf in de zuivelindustrie. Met de 2e generatie aan de leiding sinds 2016 wordt er volop ingezet op verdere professionalisering en commerciële groei. De Group bestaat uit drie bedrijven, waarvan twee productiebedrijven onder de naam Lekkerkerker Food en één bedrijf waar wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken worden gereviseerd, verkocht en geïnstalleerd. Lekkerkerker Food is gespecialiseerd in de productie van verse roomkaas, diverse (smelt)kaasproducten, kruidenboter en zuivel ingrediënten. We hebben circa 200 mensen in dienst en daarnaast een flexibele schil voor met name productiewerkzaamheden van zo’n 65 medewerkers.

Heb je vragen over deze stageplek of wil je reageren? Stuur een mailtje naar de afdeling Personeel & Organisatie: HRM@lekkerkerker.nl. Je kunt ook bellen of appen: 0348-558080 of 06-22093369. We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Lekkerkerker Groep

De Lekkerkerker Group is sinds 40 jaar een succesvol internationaal familiebedrijf in de zuivelindustrie. Met de 2e generatie aan de leiding sinds 2016 wordt er volop ingezet op verdere professionalisering en commerciële groei. De Groep bestaat uit drie bedrijven, waarvan twee productiebedrijven in de zuivel, Kasi Food en Lebo Kaas, en één bedrijf waar wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken worden gereviseerd, verkocht en geïnstalleerd. Kasi Food en Lebo Kaas zijn gespecialiseerd in de productie van verse roomkaas, diverse (smelt)kaasproducten, kruidenboter en zuivel ingrediënten. Er werken bij onze organisatie circa 200 mensen.

Ons bedrijf kent een informele sfeer, waar werknemers echt een binding hebben met de organisatie. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022