Nu solliciteren

Allround HR Stagiaire in internationale organisatie in omgeving Utrecht

Functie HR Stagiaire
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Den Dolder
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor het Benelux HR team in Den Dolder zoeken wij een enthousiaste HR stagiaire. Tijdens de stageperiode draai je volop mee en krijg je kans kennis de maken met de diverse facetten van HR(administratie)en actief bij te dragen aan het positioneren van de afdeling HR binnen de organisatie.

Werkzaamheden

De basis is van het team/HR vak is een goede en correcte HR administratie met heldere en efficiënte processen. Hier ga jij een belangrijke rol in spelen!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Met als slogan “All you need. With Love.” is Manutan marktleider op het gebied van het leveren van een breed scala aan producten en diensten voor de werkplek. Samen met ruim 300 medewerkers realiseert Manutan in de Benelux en Duitsland een omzet van zo’n 150 miljoen euro. De regio is op zijn beurt onderdeel van de internationale Manutan-groep met activiteiten in 17 Europese landen. Manutan positioneert zich als een vooruitstrevende digitale speler waarbij de persoonlijke relatie belangrijk is in onze contactmomenten met de klant. “Zonder goed-gefaciliteerde en tevreden medewerkers geen tevreden klant” is hierbij ons motto en vandaar dat de ontwikkeling van onze medewerkers een speerpunt is in onze strategie. Voor meer informatie kijk vooral op onze internationale website www.manutan.com.

Manutan BV

Met als slogan “All you need. With Love.” is Manutan marktleider op het gebied van het leveren van een breed scala aan producten en diensten voor de werkplek. Samen met ruim 300 medewerkers realiseert Manutan in de Benelux en Duitsland een omzet van zo’n 150 miljoen euro. De regio is op zijn beurt onderdeel van de internationale Manutan-groep met activiteiten in 17 Europese landen. Manutan positioneert zich als een vooruitstrevende digitale speler waarbij de persoonlijke relatie belangrijk is in onze contactmomenten met de klant. “Zonder goed-gefaciliteerde en tevreden medewerkers geen tevreden klant” is hierbij ons motto en vandaar dat de ontwikkeling van onze medewerkers een speerpunt is in onze strategie.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022