Nu solliciteren

Afwisselende BBL opleiding Allround Monteur in Westerbork (Drenthe)

Functie BBL Allround Monteur (MBO)
Opleidingsniveau MBO niveau 3
Locatie Westerbork
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 24 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Conform CAO, 5 dagen betaald
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij degene met de gouden handen die iedere klus wel aan wil pakken? Dan zoeken wij jou! En… we hebben je ook echt iets te bieden! Werken en leren tegelijk. Een betaalde baan en daarnaast een mbo opleiding tot Allround Monteur met een erkend mbo-3 diploma in 2 jaar tijd!

Ben jij gemotiveerd, heb je passie voor het vak en vind je het leuk om mensen blij te maken? Dan is deze opleiding speciaal voor jou!

Werkzaamheden

Dit bedrijf biedt een breed georiënteerde opleiding gericht op alle klussen die door dit bedrijf uitgevoerd worden. En dat zijn er veel, denk aan: buitenzonwering ophangen, een kast op maat monteren en het afhangen van een buitendeur. Maar ook kleinere klussen als het ophangen en aansluiten van een lamp of aanpassingen voor zelfstandig wonen.
In 2 jaar tijd leer je alle ins en outs van de verschillende klussen die je direct in de praktijk brengt. Je werkt namelijk 4 dagen in de week bij Dit bedrijf en je gaat 1 dag in de week naar de opleiding. Tijdens deze opleidingsdagen worden zowel theorievakken als praktijklessen gegeven. Tevens voer je ook zelfstandig opdrachten uit welke gecombineerd worden met de je dagelijkse werk.

Gewenste profiel

Ben jij gemotiveerd, heb je passie voor het vak en vind je het lek om mensen blij te maken? Dan is deze opleiding speciaal voor jou!

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022