Nu solliciteren

Ondernemende online marketing- en communicatie stage bij start-up in Deventer

Functie online marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Deventer
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Doe jij een studie in de richting van bijvoorbeeld (online) marketing, multimedia, communicatie, bedrijfskunde en/of commerciële economie, ? Dan hebben wij een mooie uitdagende en ondernemende stageopdracht voor jou! Wil je onze start-up en onze tool nl. helpen ons op de kaart te zetten bij relevante klanten?

Werkzaamheden

Je gaat voor onze startup dit bedrijf en specifiek voor onze tool The Feed Factory aan de slag gaan met diverse opdrachten. Dit zijn opdrachten in de richting van het uitwerken en uitvoeren van een marketingstrategie en communicatie naar huidige klanten en prospects. Dit het liefst zoveel mogelijk 'online' en via 'growth marketing'. Daarnaast ben je bezig uitvoeren van werkzaamheden voor de (online) verkoop van het product The Feed Factory en support- en projectdiensten daarbij. Je werkt mee aan websites met oplossingen voor dit bedrijf (o.a. ons eerste product The Feed Factory), aan marketingcommunicatie, aan demo's en aan (online) verkoop, zodat we nieuwe Nederlandse en Belgische klanten in 2022 weten te werven voor onze tool The Feed Factory.

Gewenste profiel

Kun je overtuigend schrijven voor het web en in e-mail? Smul je van online persuasion en Cialdini?

Wat bieden wij

Wat kun je verwachten van ons:

Wij helpen onze klanten om hun stad of regio op de kaart te zetten. Met simpele applicaties, actuele data, goede persoonlijke service en een open blik.

We werken met Destinatie Marketing Organisaties, VVV's, gemeenten, bibliotheken, poppodia, schouwburgen, theaters, festivals, toneelgroepen, artiesten, impresario's en andere (congres-)organisatoren die hun culturele, recreatieve en/of toeristische evenementen op een (culturele) uitagenda of evenementenkalender willen plaatsen.

Kom jij bij ons een leerzame en plezierige stage lopen?

Heb je vragen en/of wil je kennismaken? Stuur dan een berichtje.

Event Connectors B.V.

Wij koppelen evenementen, festivals, voorstellingen, concerten, congressen, cursussen en tentoonstellingen op culturele en toeristische locaties op een slimme manier aan het juiste publiek met onze digitale, data en software oplossingen voor destinatie marketing organisaties en citymarketing organisaties (VVV's). Wij bieden een 'slim' Headless CMS met verschillende culturele, toeristische en recreatieve databronnen., waardoor je altijd actueel en relevant bent voor bewoners en bezoekers van jouw stad, streek of regio.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 10-2-2022