Nu solliciteren

Marketing / Communicatie Stage bij duurzame scale-up in Amsterdam

Functie Marketing / Communicatie Stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking 500 o.b.v. 40 uur meewerkstage.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Met dit bedrijf versnellen wij de energietransitie door het financieren van zonne-energie extreem eenvoudig en voor iedereen toegankelijk te maken. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke investeringsplatform voor zonne-energie, waarbij 10.000 huishoudens meer dan 1.000.000 zonnepanelen mogelijk hebben gemaakt. De komende jaren verwachten we voor meer dan 500 miljoen euro aan zon projecten te gaan financieren met de hulp van ‘ZonneDelers'. Hiervoor zoeken wij een pro-actieve marketing/communicatie stagiair voor een meewerkstage.

Werkzaamheden

In deze rol ondersteun je het marketing/communicatie team in de algemene werkzaamheden, zoals

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Werken bij dit bedrijf

Werken bij dit bedrijf biedt je de mogelijkheid om samen met een gedreven team een actieve bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving. We geven huishoudens de kans om, zonder zelf over een (geschikt) dak voor zonnepanelen te beschikken, toch te profiteren van zonne-energie. Zo hen te helpen het eigen huishouden verder te verduurzamen. Dit alles in een dynamische werkomgeving, binnen een sterk groeiende organisatie waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.

Laten we kennismaken

Energie gekregen van deze vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie via joinus.zonnepanelendelen.nl of door een mailtje te sturen naar info@zonnepanelendelen.nl

ZonnepanelenDelen

ZonnepanelenDelen is een financieringsplatform voor zonne-energie.
Met ZonnepanelenDelen versnellen wij de energietransitie door het financieren van zonne-energie extreem eenvoudig en voor iedereen toegankelijk te maken. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke investeringsplatform voor zonne-energie, waarbij 10.000 huishoudens meer dan 1.000.000 zonnepanelen mogelijk hebben gemaakt. De komende jaren verwachten we voor meer dan 500 miljoen euro aan zon projecten te gaan financieren met de hulp van ‘ZonneDelers'.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022