Nu solliciteren

Social Media stage bij snelgroeiend entertainmentbedrijf in Hilversum

Functie Social Media Manager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hilversum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf zijn we op zoek naar een stagiair voor het managen en beheren van onze social media kanalen. Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale media en ben je proactief, creatief en oplossingsgericht ingesteld? Dan hebben wij jou nodig!

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een echte social media expert.

Dit bedrijf is onder andere verantwoordelijk voor alle social media kanalen van De Club van Sinterklaas. Met meer dan 87 duizend abonnees op YouTube en 73 duizend gezamenlijke volgers op Facebook & Instagram beschikken wij over een groot bereik, maar we willen graag meer!

Verantwoordelijkheden:

Gewenste profiel

Je volgt minimaal een MBO 4 of HBO opleiding bij voorkeur in de richting van media. Je hebt interesse in de social media wereld en je bent pro-actief, zelfstandig, leergierig en communicatief sterk ingesteld. Je bent 32-40 uur per week beschikbaar voor minimaal vier maanden. Naast werken vind je gezelligheid ook belangrijk.

Wat bieden wij

Feestjes, vrijheid en super veel leren en werken in een gezellig team. Gratis lunches en sporten ook tijdens werktijden. Een eigen werkplek met computer. We bieden een ruime stagevergoeding en thuis werken in overleg is ook mogelijk.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 15-2-2022