Nu solliciteren

HBO/WO afstudeer/meewerkstage data analyse bij een innovatief zorgbedrijf

Functie Stagiair data analyse
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Tilburg
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Marktconforme salarisvergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij ervaring opdoen bij een groeiende, innovatieve organisatie in de zorg en een bijdrage leveren aan het verbeteren van de hybride gezondheidszorg?

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Jij gaat onze gebruikers (in theorie alle Nederlanders) en klanten (o.a. grote zorgverzekeraars zoals CZ en Achmea en huisartsenpraktijken en posten) blij maken! Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen en verbeteren van de digitale zorg, zodat de zorg efficiënter wordt. Dit ga je doen door het uitvoeren van analyses.

Je voornaamste opdracht zal zijn het uitvoeren van een onderzoek naar de impact van onze nieuwe digitale triage tool op digitale gezondheidszorg. Je voert hiervoor een uitgebreide analyse uit waarin je data uit verschillende bronnen combineert, zoals gebruiksgegevens van de app, (anonieme) patiëntdata en data uit gebruikerstevredenheidenquêtes. Uiteraard doe je dit volledig binnen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. Jouw onderzoek zal inzicht bieden in het gebruik van digitale triage bij patiënten met een zorgvraag, en je brengt een advies uit over de ontwikkeling van digitale triage, o.a. over de mogelijkheden van gepersonaliseerde gezondheidszorg en de inzet van AI.

Dit bedrijf is een snel groeiend bedrijf. Om deze groei op te kunnen vangen zijn er een aantal data-vraagstukken die momenteel uitgewerkt worden waar je tijdens je stage over mee mag denken. Het gaat bijvoorbeeld over het verbeteren van de datakwaliteit en het toekomstbestendig maken van de data-architectuur. Verder ben je tijdens je stage onderdeel van het team Productontwikkeling en krijg je je eigen verantwoordelijkheden. Je gaat je o.a. bezighouden met:

Als er vanuit jouw opleiding doelstellingen verbonden zijn aan jouw stage, of als je een onderzoek voor ogen hebt dat je wilt gaan uitvoeren bij ons, horen wij dat ook graag.

Gewenste profiel

Jij bent iemand die een passie voor data heeft en veel wil leren. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die:

Wat bieden wij

Wat krijg je ervoor terug?

Werk waar je trots op mag zijn. Dat ga je bij dit bedrijf neerzetten. Je krijgt veel vrijheid om van jouw functie en onderzoek een succes te maken. En daarbij:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022