Nu solliciteren

Werken in het creatieve Amsterdam?

Functie Stagiaire/Junior Visual Designer
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Je vergoeding is geheel gebaseerd op je skills. Wel zo eerlijk toch?
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Droom jij over vorm, typografie, kleur en ijzersterk design? Dan is ons team op zoek naar jou! Kom ons versterken als Stagiair/Junior Visual Designer. Samen gaan we de meest creatieve oplossingen bedenken en zetten we de verhalen van onze klanten om in goed doordachte producten.

Werkzaamheden

Wij zijn opzoek naar een beginnende Visual Designer die niet bang is om zijn of haar wildste creatieve ideeën te uiten. Daarnaast sta je in contact met onze content specialisten, projectmanagers en developers om tot het beste product te komen. Tot slot moet je ook leergierig zijn en niet bang zijn om eigen initiatief te tonen, wij nemen je aan met de gedachte dat we in de toekomst investeren. Zo zijn er genoeg mogelijkheden om te leren en om door te groeien na je stage.

Gewenste profiel

Een Visual Designer heeft:

Wat bieden wij

Waarom je heel graag bij ons wil werken?

Wanneer je ons team komt versterken krijg je er gelijk een hechte vriendengroep bij! Wij gaan voor de ideale combinatie tussen slappe ouwehoeren en hard werken. Tussen je creatieve creaties sla je iedereen van de pingpong tafel en op vrijdag sluit je de week af d.m.v. een biertje of wijntje. Wat kun je nog meer verwachten?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022