Nu solliciteren

Meeloopstage fitness winkel MBO in Hilversum

Functie Verkoopspecialist
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Hilversum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Stagevergoeding in overleg.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ons bedrijf is opgericht in 2008, is een jong, groeiend bedrijf en staat bekend als toonaangevende partij in de markt voor fitnessapparatuur, fitness accessoires en krachtstations. Ons bedrijf is gespecialiseerd in producten voor particulieren, crossfitboxen en personal trainers en levert aan klanten in Nederland en België. Wij doen doen wij dit online, via onze site en in onze winkel.

Werkzaamheden

Je krijgt de kans om binnen het hogere segment verkoopervaring op te doen. Dit houdt in dat je onze klanten een welkom gevoel geeft, van informatie voorziet en adviseert in hun keuze. Bij een order draag je zorg voor een juiste administratieve afhandeling en zorgt je uiteindelijk dat de klant tevreden de winkel verlaat. Naast verkopen verzorg je ook de winkelpresentatie en ziet alles er altijd tip top verzorgd uit. Verder ga je mee naar de klant voor de productafhandeling.

Gewenste profiel

Ben je gastvrij, gedreven en houdt je van aanpakken? Kom dan werkervaring op doen bij ons jonge verkoopteam. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast heb je een commerciële instelling en ben je enthousiast en gedreven.

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022