Nu solliciteren

Arbeidsmarktcommunicatie stagiair(e) dit bedrijf in Den Haag!

Functie Arbeidsmarktcommunicatie stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 652
Salaris opmerking obv een 40-urige werkweek
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Drie redenen waarom jij kiest voor deze arbeidsmarktcommunicatie stage bij de Rechtspraak

“Als ik met collega’s spreek, vertellen ze altijd vol enthousiasme over hun baan. Het wordt tijd dat we dit nog beter gaan delen met iedereen die (nog) niet bij de Rechtspraak werkt.” - Ellen Lette, adviseur arbeidsmarktbeleid.

Impact maken door werken op de inhoud, zo ziet jouw stage eruit

Inzicht krijgen in beschikbare content en mogelijkheden om het verhaal van de Rechtspraak als werkgever te vertellen via diverse social media. Doelgroepgerichte arbeidsmarktcommunicatie op social media wordt de basis van jouw stage die een onderdeel gaat worden van de arbeidsmarktcommunicatie strategie van de Rechtspraak.

In jouw stageopdracht richt je je niet alleen op de aanwezige content in de organisatie, maar maak je ook de optimale arbeidsmarktcommunicatie social media opzet voor verschillende doelgroepen. Zo hadden we het zelf in gedachten:

“Bij de Rechtspraak als werkgever wordt er vaak alleen aan rechters gedacht en dat is jammer! Want de Rechtspraak biedt juist voor élke doelgroep een baan met impact. En dat moeten we laten zien!” - Sanne van Poortvliet, adviseur arbeidsmarktcommunicatie

Een nieuwe opdracht voor het banen van nieuwe paden, maar je doet het niet alleen!

Samen met je collega’s Ellen, Merel (tevens jouw begeleider en aanspreekpunt) en Sanne ga jij minimaal 6 maanden aan de slag vanuit het team HRM & OO. Jouw drie nieuwe collega’s houden zich bezig met arbeidsmarktcommunicatie en -beleid en werk je veel.

De ideale (wederzijdse) match

Die denken we te vinden in een derde- of vierdejaars student Media Management, Human Resource Management, Communicatie of aanverwante opleiding met:

Wat mag jij van de Rechtspraak als werkgever verwachten?

De Rechtspraak is een unieke werkgever. Letterlijk, want er is er maar één van. We willen een werkgever zijn waar iedereen zich thuis voelt. Elke collega heeft een onmisbare rol in efficiënte rechtspraak van hoge kwaliteit: of je nu bode, rechter, administratieve kracht of communicatie adviseur bent. Ook met jouw stage maak jij het verschil tussen recht en onrecht!

Dit mag je van ons verwachten:

Wist je trouwens dat de Rechtspraak ook afgelopen jaar weer verkozen is tot een Top 50 Favoriete Werkgevers 2021?

Wij hebben er zin in! Jij ook?

Heb jij je digitale mouwen inmiddels al opgestroopt om aan de slag te gaan? Dan ontmoeten we je graag! Laat je leiden door je creativiteit en expertise, verras ons met jouw sollicitatie die je mag richten aan Ellen Lette. Reageren kan t/m zondag 13 februari 2022.

De online selectiegesprekken via Teams staan gepland in de week van 15 t/m 17 februari 2022.

Goed om te weten: vanwege de huidige situatie vinden onze gesprekken digitaal plaats. Hier kun je wel alvast (jouw toekomstige werkgever) de dit bedrijf beter leren kennen!

Kom je bij ons stage lopen, ook dan vragen we altijd een Verklaring Omtrent Gedrag.

Sta je al te popelen, maar heb je eerst toch een paar vragen? Merel beantwoordt ze graag, je bereikt haar via …of via …

Binnen de Rechtspraak weten we heel goed zelf onze kandidaten te bereiken. We reageren daarom ook niet op acquisitie of aanbiedingen van bureaus of tussenpersonen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022