Nu solliciteren

Uitdagende marketing stage bij duurzaam mode platform in Amsterdam!

Functie Creative Fashion Marketing Stage
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie AMSTERDAM
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking 0
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dan is hier een unieke kans om jouw talenten om te zetten in iets echt waardevols.

Dit bedrijf zoekt een Fashion marketing stagiaire die zal meehelpen om Nederlands grootste duurzame mode platform te bouwen (en die bij die gedachte alleen al een klein sprongetje maakt).

Wij geloven dat iedere vrouw de mogelijkheid moet hebben om uit te stralen wie ze wil zijn. Dat doen we door designerkleding aan te bieden voor verhuur. Dit bedrijf is Nederlands grootste kledingverhuur webshop vol met outfits voor feestjes, bruiloften en gala’s voor een fractie van de prijs. Zo geven we vrouwen toegang tot een oneindige kledingkast zonder ooit iets te hoeven kopen. Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee.

Duurzaamheid is voor ons niets geks of stoffigs, het is onze ‘normal way of business’. Op een positieve manier proberen we onze doelgroep te inspireren en motiveren om duurzaam te consumeren. Het doel van de Online Fashion Marketing stage is om onze online zichtbaarheid te vergroten en om onze community te versterken. Je zet social media marketing en branding in om een merk te bouwen waar vrouwen zich mee kunnen identificeren, te inspireren en welke ze op de lange termijn willen blijven steunen. Zodat ze trots zijn om bij de huurders community te horen!

Daarnaast moet het duidelijk zijn wat vrouwen bij ons kunnen doen en hoe dit bedrijf werkt. De juiste communicatie vinden en toepassen zal dus ook een groot deel van je stage worden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022