Nu solliciteren

Digital content stage in de Amsterdamse Pijp

Functie Digital content creation & webshop beheer
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 290
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor onze online bedrijfsvoering zijn we op zoek naar jou! Heb jij affiniteit met social media, digital content creation en wil je alle ins en outs leren over het beheren van een webshop, dan zit je bij ons goed.

Dit bedrijf is een kids conceptstore in het bruisendste deel van De Pijp in Amsterdam. In onze store vind je ons kindercafé, de kinderkapper en een kinderwinkel. En we groeien door! Tijdens de coronapandemie gingen we online: de webshop groeide uit tot een vervanger van onze fysieke winkel tijdens de lockdown. Inmiddels draaien we weer op volle toeren en hebben we ruimte voor een stagiaire in de online shop en bij het beheer van onze digitale kanalen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Je volgt een creatieve opleiding en kunt goed overweg met de camera. Je hebt gevoel voor styling en bent graag op de hoogte van de laatste trends. Natuurlijk pas je dit met plezier toe op alles wat mommy & kids gerelateerd is. Je werkt gestructureerd, je kent alle ins en outs van social media en wil je verder verdiepen in online retail.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022