Nu solliciteren

HR Consultancy stagiair gezocht!

Functie HR Consultancy stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Naarden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij!?

Dit bedrijf is al jaren een bekende naam als het gaat om inzetbaarheid en verzuim. Wij zijn in 1992 begonnen als organisatiebureau en helpen klanten bij het realiseren van cultuur- en gedragsverandering rondom inzetbaarheid van personeel. Het doel van onze trajecten is om de productiviteit en inzetbaarheid van medewerkers te optimaliseren. Dat doen wij op alle niveaus in de organisatie. Wij zijn strategisch partner van het bestuur, helpen op tactisch niveau met inrichting van processen en randvoorwaarden, en gaan op operationeel niveau aan de slag met coaching en deskundigheidsbevordering.

Werkzaamheden

Wat kom je tegen tijdens je stage?

Een stage bij dit bedrijf is enorm divers. Je wordt ingezet bij van alles en nog wat en komt dus van alles tegen. Een kleine greep uit wat je zoal zult doen:

Gewenste profiel

Dit bedrijf heeft plaats voor een stagiair(e) die kennis wil maken met de uitdagende consultancy wereld en het leuk vindt om in verschillende organisaties een kijkje te nemen. Je kan en mag ontzettend veel bij dit bedrijf, maar alles is afhankelijk van je eigen inzet.

Het is belangrijk dat je je herkent in de volgende eigenschappen:

Wat bieden wij

Praktisch

In je werkzaamheden word je begeleid door een ervaren consultant. Hierbij is niet alleen aandacht voor inhoudelijke ontwikkeling maar ook voor persoonlijke groei. De stage kan gecombineerd worden met een scriptie. Wij zijn gevestigd in Eindhoven en Naarden-Vesting maar onze klanten zijn door heel Nederland gevestigd. We verwachten binnenkort weer veel op de weg te zitten. Het is handig als je over eigen vervoer beschikt. Er zijn per direct stageplaatsen beschikbaar voor tenminste 5 maanden fulltime. Voor jouw inzet ontvang je een stagevergoeding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022