Nu solliciteren

Creatieve marketing/communicatie HBO stage bij agrarische wereldspeler bij Utrecht

Functie Marketing/ communicatie talent
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Montfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Krijg jij energie van het bouwen van een (agrarisch) merk gericht op het maken van innovatieve machines? Dan maken we graag kennis met jou!

Werkzaamheden

Over Van Vuuren en deze rol

Van Vuuren (Turf Tick) is sinds 1988 een van de toonaangevende producenten van graszodensnijmachines ter wereld. Het is onze missie om het leven van de graszodenteler makkelijker te maken door het leveren van kwalitatieve en de meest betrouwbare machines en diensten. Elke dag werken we vanuit Utrecht aan de uitdaging om alle machines binnen de afgesproken tijd af te leveren en om de beste machines te ontwikkelen, zodat we een toonaangevend bedrijf op het wereld toneel blijven. We hebben de ambitie om de komende jaren als bedrijf flink te groeien en daarmee ook ons personeel.

Wij zoeken een stagiair Marketing/ communicatie die ons wil helpen met het bouwen van ons merk. Content maken voor onze website (beeld en tekst) Het samenstellen van promotie materiaal en het mede organiseren van de Europese beurs waar alle Europese boeren samen komen. Afhankelijk van je opleiding, ervaring en drive zullen we samen een geschikte opdracht definiëren. Er zijn verschillende trajecten en projecten mogelijk.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022