Nu solliciteren

Afstudeeronderzoek Digitale Vaardigheden UWV WERKbedrijf!

Functie Afstudeeronderzoek Digitale Vaardigheden UWV WERKbedrijf
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat je gaat doen

Uit UWV onderzoek is gebleken dat er een grote behoefte is aan individueel slimmer werken en effectiever samenwerken. Systemen kunnen hierbij ondersteunen. Momenteel worden beschikbare systemen nog niet ten volle benut door onvoldoende inzicht in en kennis over de digitale mogelijkheden binnen UWV Werkbedrijf. Om meer inzicht te krijgen op welke wijze we deze vaardigheden kunnen verbeteren zijn we voornemens een onderzoek uit te laten voeren. Welke interventies ondersteunen medewerkers en management bij het verbeteren van digitale vaardigheden en het veranderen van gedrag? Het onderzoek zal veeal vanuit huis uitgevoerd worden waarbij je in overleg op de vestigingen aanwezig kan zijn, conform afspraken over thuiswerken en coronamaatregelen. Tijdens het onderzoek zal je samenwerken met digicoaches.

Wat we van je verwachten

Je voert een onderzoek uit op 2 vestigingen in het land: Gericht op inzicht in de meest effectieve interventie voor verbeteren van de digitale vaardigheden en de selfefficay.

Specifieke vaardigheidseisen:

Wat je van ons kan verwachten

Aanvullende informatie afstudeeronderzoek:

Iets meer over WERK binnen ons bedrijf

De Academie WERKbedrijf is onderdeel van HRM. We zijn deskundig op het gebied van leren waarbij we ontwikkeling van medewerkers koppelen aan gewenste resultaten. We analyseren de impact van de verandering op kennis, vaardigheden, houding en gedrag. We adviseren over passende leer- en ontwikkelinterventies. In opdracht ontwerpen en ontwikkelen we leertrajecten en opleidingen. We dragen de verantwoordelijkheid voor de organisatie, de uitvoering en het kwaliteitsbeheer van deze trajecten

Interesse

Wij verzoeken u uitsluitend via de sollicitatielink te solliciteren.

Solliciteer naar deze functie

(het formulier is geoptimaliseerd voor desktop gebruik)

Graag een korte motivatie en CV sturen. Sollicitatie vindt plaats via een gesprek. Afhankelijk van het aantal reacties kan vooraf een brief selectie plaatsvinden.

Meer informatie: …

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022