Nu solliciteren

Uitdagende marketing stage bij een innovatieve startup

Functie (Online) marketing stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Delft
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 200
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageopdracht waar je de vrijheid krijgt voor jouw eigen initiatieven? Wil jij weten hoe het is om onderdeel te zijn van een groeiende en innovatieve start-up met een hecht team?

Dit bedrijf, het dochterbedrijf van Omnigen, heeft als doel om mensen een gezondere leefstijl te laten oppakken. Dit doen wij door middel van het verkopen van DNA-testen op het gebied van voeding, sport, huid, slaap en stress.

Wij zoeken een HBO of MSc student in de richting van (online) marketing, communicatie of commercie die het dit bedrijf team komt ondersteunen.

Werkzaamheden

Jouw stageopdracht Als stagiair(e) zul je meedraaien als een volwaardig lid van het dit bedrijf team. Je zult je bezighouden met het opzetten van online marketingstrategieën en – campagnes, met een focus op contentstrategieën voor onze socialmediakanalen en e-mail marketing. Daarnaast zal je in samenwerking met het team creatief bezig zijn om onze marketinguitingen te analyseren en verbeteren. Als een relatief nieuw en groeiend bedrijf is er genoeg ruimte voor jouw eigen input. Hierdoor kan jij deze stageopdracht omtoveren in een opdracht die écht bij jou past.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022