Veelzijdige stage op dit bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 9 - 17 weken 24 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
    Voor de uren dat je meedraait met de dagelijkse gang van zaken, ontvang je van ons een stagevergoeding. De stagevergoeding bedraagt het uurloon (afhankelijk van je leeftijd en ervaring) - 10%.
Taakomschrijving

Op het bos roept! werken we met een klein enthousiast team gezamenlijk aan alle taken die bij het beheren én onderhouden van een camping komen kijken. Denk hierbij aan; ontbijtservice, gasten in- en uitchecken, reserveringen maken, schoonmaken, activiteiten plannen, fietsverhuur en grasmaaien. Je draait mee in de dagelijkse gang van zaken, maar je hebt ernaast ook de tijd voor een stage-opdracht, een stageproject of een onderzoek.

Werkzaamheden

De werkzaamheden op het bos roept! zijn zeer divers. Het team van het bos roept! werkt hard, maar maakt samen ook veel plezier! Ben je benieuwd hoe een doorgaande dag eruit ziet wanneer je werkt binnen het team van het bos roept!? We geven je graag een korte samenvatting;

• Ontbijtservice; voor de gasten in onze accommodaties stellen we iedere ochtend een heerlijk uitgebreid- en vers ontbijt samen en brengen we dit ontbijt op een gewenst tijdstip langs bij de gasten. Ook onze kampeerders kunnen ontbijtartikelen bij ons bestellen. Wij bakken onze broden zelf vers af in de receptie.

• Front-office; tijdens het bakken van de broden en het samenstellen van de ontbijtjes, zullen de eerste gasten binnendruppelen met eventuele vragen en opmerkingen of omdat zij willen uitchecken (en vaak nog moeten betalen). Een kort maar gezellig praatje met de gasten hoort daar natuurlijk bij.

• Is onze houtgestookte hottub de avond ervoor gereserveerd geweest? Dan frissen wij even de hottub op en leggen we stookhout en schone badjassen klaar voor de volgende gasten.

• Belangrijk is de schoonmaak van ons sanitair gebouw. Ons badhuis is pas enkele jaren geleden geplaatst en oogt hierdoor heerlijk nieuw en fris. Onze gasten waarderen dit zeer. We zorgen er iedere ochtend voor dat het sanitair weer helemaal schoon is én blijft voor onze gasten.

• Rond de middag beginnen we met de schoonmaak én verzorging van onze eco-cabins en ingerichte tipitenten. In het hoogseizoen wisselen circa 1 tot 3 accommodaties per dag. Wij zorgen er altijd voor dat we met genoeg personeel zijn om de accommodaties vóór 15.00u. weer helemaal klaar te hebben voor de volgende gasten.

• Na de schoonmaak- en verzorging van de eco-cabins en ingerichte tenten, houden we ons veelal bezig met administratieve taken, zoals bestellingen doen, reserveringen maken, afval aanmelden, activiteiten plannen, folders bestellen etc. of zorgen we ervoor dat de receptie en het kampeerterrein er netjes uitzien. Tussendoor zullen gasten in komen checken. We verwelkomen onze gasten met veel plezier en leggen onze gasten graag uit wat er allemaal op ons kampeerterrein te beleven valt! Vaak verwelkomen we in het hoogseizoen aan het einde van middag nog veel fietskampeerders en voorzien we deze zo nodig van ons pastapakket.

• Aan het einde van de dag lopen we nog even het sanitair gebouw en de shelter na, treffen we de voorbereidingen voor het ontbijt van de volgende dag en leggen we bij een reservering nogmaals schone badjassen en stookhout klaar bij de hottub.

Jouw stage-opdracht, stageproject of onderzoek Je neemt zelf veel initiatief als het gaat om je stage-opdracht, stageproject of onderzoek. Wij zijn zeer flexibel m.b.t. de richting waarin je jouw opdracht of onderzoek wilt gaan uitvoeren. Het werken op een camping is veelzijdig, de taken zijn divers en er komen veel verschillende aspecten bij kijken. Onze kennis en ervering is dan ook breed en we staan open voor verschillende invalshoeken als het gaat om jouw opdracht of project. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de volgende richtingen; duurzaam ondernemen, marketingwerkzaamheden, communicatie, organisatie- en planning van activiteiten, administratieve taken en/of duurzaam bouwen.

We zijn benieuwd naar jouw ideeën en jouw voorkeur van richting als het gaat om je stage-opdracht, stageproject of onderzoek.

Gewenste profiel

• Je bent enthousiast, gemotiveerd en leergierig.

• Je volgt een opleiding in de richting van toerisme of je volgt een opleiding die op een andere manier aansluit op de werkzaamheden op onze camping.

• Je bent minimaal 10 weken beschikbaar.

• De stageperiode moet in de periode april-september vallen. Onze voorkeur gaat uit naar de periode april-juni, zodat je ons kunt helpen bij de voorbereidingen op het hoogseizoen.

• Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs

Wat bieden wij

De uren die je moet maken voor je stage verlonen wij zoals hieronder. De extra uren die je werkt daar krijg je natuurlijk je volledige uurloon voor. Afhankelijk van waar je woont of wellicht hier verblijft ontvang je nog een reiskostenvergoeding.

Voor de uren dat je meedraait met de dagelijkse gang van zaken, ontvang je van ons een stagevergoeding. De stagevergoeding bedraagt het uurloon (afhankelijk van je leeftijd en ervaring) - 10%. Je mag bij ons aangeven naar welke werkdagen je voorkeur uitgaat en hoeveel uur per week je zou willen werken. We maken het rooster altijd in overleg! Zo heb je, naast jouw werkdagen op de camping, genoeg tijd om je stage-opdracht, stageproject of onderzoek te doen.

Kom je niet uit onze omgeving? Wij vinden het erg leuk als je tijdens je stage bij ons op het bos roept! komt verblijven! Zo ervaar je direct hoe het is voor onze gasten om te verblijven op ons natuurkampeerterrein. Tijdens je stage krijg je van ons een gratis kampeerplek mét stroom.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Slootdorp, Nederland