Nu solliciteren

Stagiair(e) Back-end Development gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Stagiair(e) Back-end Development
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Functieomschrijving

Tijdens je afstudeerstage maak je onderdeel uit van het prijswinnende eCRM team van dit bedrijf. Je werkt als "Back-ender" zowel in teamverband als zelfstandig aan uitdagende online marketingprojecten. Daarnaast biedt dit bedrijf je alle ruimte om je studie succesvol af te ronden met hulp van ons team van marketingspecialisten en ondernemers. Dit bedrijf biedt niet alleen de perfecte stage; we bieden je ook de kickstart voor je verdere loopbaan in online marketing. Talent wordt door ons snel opgemerkt. Samen met jou werken aan het succesvol afronden van je opleiding én verkennen we je kansen voor een functie bij dit bedrijf: het ultieme resultaat van je afstudeerstage. En natuurlijk haal je af en toe ook koffie voor je collega’s, maar dat doet de CEO ook.

Gewenste profiel

Ematters is voortdurend op zoek naar jong talent dat zich wilt ontwikkelen als specialist. Voor ons ECRM team zijn we op zoek naar de beste coders/back-enders. Onze back-end developers ontwikkelen data modellen (bijv. RFM modellen) & interfaces, voeren data transformaties uit en zorgen voor het opzetten en beheren van de “achterkant” van digitale marketing omgevingen. Ook doorzie je de uitdagingen die komen kijken bij het op elkaar aansluiten van data omgevingen en weet je een proces beschrijving om te zetten naar bijv. een logisch UML proces schema. Dit om de documentatie die je schrijft te kunnen voorzien van duidelijke logische schema’s.

Onze klanten rekenen op onze expertise. Tijdens je stage wordt je ook opgeleid om te werken met de belangrijkste digital marketing tools en wordt je opgenomen in een prijswinnend team van professionals.

Vanuit ons kantoor aan de Valschermkade in Amsterdam, in het hart van de Amsterdamse reclamewereld, werk je actief mee aan de campagnes van onze klanten. Je ondersteunt het team in hun werkzaamheden (bouwen van templates, ontwikkelen van designs en inrichten van online marketing campagnes). Je adviseert klanten hoe ze het maximale uit hun online campagne kunnen halen en waakt over het succes. Je bent onderdeel van een jong en energiek bedrijf dat sinds 2007 succesvol opereert in een dynamische markt. Op basis van jouw wensen en de eisen die je studie aan je stelt, helpen wij je je stage succesvol af te ronden.

Ematters BV

Wij zijn Ematters. Een stimulerende werkomgeving met een inspirerend werkklimaat waarin iedereen zich kan ontplooien en ontwikkelen vanuit zijn eigen kracht.

Wij zijn gedreven marketing en data engineers uit Amsterdam en leveren high-end diensten en mensen.

Door een excellente kennis en beheersing van de modernste data- en marketingtechnieken zijn wij de partner voor onze klanten om data, integraties en automatisering succesvol in te zetten voor eCRM en marketing automation campagnes.

We communiceren open, eerlijk en respectvol. We scheppen realistische verwachtingen. We zijn pragmatisch en komen onze beloftes na. We begrijpen en omarmen de commerciële omgeving. We blijven analyseren, optimaliseren, inspireren en innoveren.

Welkom bij Ematters.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022