Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 52 weken 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    € per maand
Taakomschrijving

Gewenste profiel

Ematters is voortdurend op zoek naar jong talent dat zich wilt ontwikkelen als specialist. Voor ons ECRM team zijn we op zoek naar de beste coders/back-enders. Onze back-end developers ontwikkelen data modellen (bijv. RFM modellen) & interfaces, voeren data transformaties uit en zorgen voor het opzetten en beheren van de “achterkant” van digitale marketing omgevingen. Ook doorzie je de uitdagingen die komen kijken bij het op elkaar aansluiten van data omgevingen en weet je een proces beschrijving om te zetten naar bijv. een logisch UML proces schema. Dit om de documentatie die je schrijft te kunnen voorzien van duidelijke logische schema’s.

Onze klanten rekenen op onze expertise. Tijdens je stage wordt je ook opgeleid om te werken met de belangrijkste digital marketing tools en wordt je opgenomen in een prijswinnend team van professionals.

Vanuit ons kantoor aan de Valschermkade in Amsterdam, in het hart van de Amsterdamse reclamewereld, werk je actief mee aan de campagnes van onze klanten. Je ondersteunt het team in hun werkzaamheden (bouwen van templates, ontwikkelen van designs en inrichten van online marketing campagnes). Je adviseert klanten hoe ze het maximale uit hun online campagne kunnen halen en waakt over het succes. Je bent onderdeel van een jong en energiek bedrijf dat sinds 2007 succesvol opereert in een dynamische markt. Op basis van jouw wensen en de eisen die je studie aan je stelt, helpen wij je je stage succesvol af te ronden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Ematters BV

Ematters BV

Wij zijn Ematters. Een stimulerende werkomgeving met een inspirerend werkklimaat waarin iedereen zich kan ontplooien en ontwikkelen vanuit zijn eigen kracht.

Wij zijn gedreven marketing en data engineers uit Amsterdam en leveren high-end diensten en mensen.

Door een excellente kennis en beheersing van de modernste data- en marketingtechnieken zijn wij de partner voor onze klanten om data, integraties en automatisering succesvol in te zetten voor eCRM en marketing automation campagnes.

We communiceren open, eerlijk en respectvol. We scheppen realistische verwachtingen. We zijn pragmatisch en komen onze beloftes na. We begrijpen en omarmen de commerciële omgeving. We blijven analyseren, optimaliseren, inspireren en innoveren.

Welkom bij Ematters.