Nu solliciteren

Stagiair(e) Marketing & Communicatie bij dit bedrijf!

Functie Marketing & Communicatie medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Naarden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Oktober/November 2022
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300 - 500
Salaris opmerking plus bonus
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is altijd op zoek naar jong talent. Ben jij op zoek naar een supertof en gezellig team waar jij je creativiteit en talenten kwijt kunt op het gebied van sales en marketing? Word jij blij van het najagen van ambitieuze doelen? En wil jij jezelf verder door ontwikkelen tot een echte Marketing expert? Dan is deze stage misschien wel wat voor jou!

Werkzaamheden

Wat ga je sowieso doen en leren?

Gewenste profiel

Dit zijn je belangrijkste vaardigheden!

Wat bieden wij

Afstuderen bij dit bedrijf

Heb jij een leuk idee voor een opdracht voor ons vakgebied? Of weet je nog geen stageopdracht? Dat begrijpen wij van dit bedrijf maar al te goed. Mocht je nog geen idee hebben dan zou je bijvoorbeeld onderzoek kunnen doen naar de positionering en de impact van flexibilisering van de arbeidsmarkt op de werkgevers.

Wat heb je hiervoor nodig?

Wat bieden wij jou?

Over Hello Professionals Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever/opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

Interesse? Wil jij deel uitmaken van ons team? Neem dan contact met ons op en solliciteer via: de website of bel of WhatsApp ons via: 085-3034640!

Hello Professionals

Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring gespecialiseerd in het samenbrengen van professionals en opdrachtgevers. Hierbij kun je zelf kiezen voor de werving oplossing die op dat moment het beste binnen je organisatie past; tijdelijk inhuren op basis van detachering, uitzenden, overname na een periode van inhuren of direct in vaste dienst.

Met een groot netwerk in ICT professionals weten wij snel de beste match te maken. Dit doen we vanuit de filosofie dat de Learnability van medewerkers en de cultuurmatch de belangrijkste succesfactoren zijn voor een langdurig dienstverband.

Onze missie
Hello Professionals wil de verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. En dat doen we met volle energie voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever.
Daarom kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die erop gericht is impact te maken bij klanten en in de carrière van professionals.
Dit doen we door helder en transparant te communiceren waarbij de mens centraal staat, zonder concessies.
Wij staan voor een duurzame, kwalitatieve samenwerking die altijd gericht is op de lange termijn.

https://hello-professionals.nl/

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2022