Nu solliciteren

Ambitieus? Het beste uit jezelf halen? Leer hier de ins & outs van het Marketing/Communicatievak!

Functie Marketing/Communicatie Stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking De stagevergoeding is netto.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als Marketing Communicatie stagiair(e) versterk je het team met het onderhouden van social media, website(s) en content-creatie. Wil jij het beste uit jezelf halen en ben je ambitieus? Tijdens deze stage kan je theorieën toepassen en verwerken in de Marketingprojecten, waarbij je de gelegenheid krijgt om interessante cursussen te volgen. Je draagt bij aan uitdagende projecten waarmee het team bezig is en je krijgt ook projecten waar jij volledig verantwoordelijk voor zult zijn.

Tijdens deze stage werk je in een ambitieus team waarbij je begeleid wordt door een ervaren Marketing Coördinator en een International Marketing Manager. Wil jij je kennis vergroten en meer leren wat voor effecten Marketing heeft? Lees dan nog even verder:

Werkzaamheden

Je bent bezig met individuele projecten die bijdragen aan gezamenlijke projecten. Daarnaast ben je bezig met het onderhouden van social media, website(s) en content-creatie. Ook houd je je bezig met het organiseren van events, het verzamelen van data en het doen van marktonderzoek. Overigens krijg je de gelegenheid om cursussen te volgen die toepasbaar zijn op de activiteiten van het bedrijf!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

𝗜𝘀 𝗱𝗶𝘁 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗠𝗮𝗿/𝗖𝗼𝗺 droom-stage? Informeer naar de mogelijkheden, en... we hebben plek voor meerdere stagiaires dus dubbel kans!

QTC Recruitment B.V.

QTC Recruitment is dé Life Science recruiter met het grootste specialistische (online) netwerk van Noordwest-Europa. Ons doel is het samenbrengen van Life Science professionals en startende, doorgroeiende én gerenommeerde organisaties in de Life Science industrie.

Wij staan met Internationale marktkennis klaar in de Biothechnologie, Food Science, Medical Devices en natuurlijk bij HR-vraagstukken.

Misschien sta je er niet bij stil maar de Life Science industrie is een van de meest dynamische industrieën die er zijn. Het zijn met name de hoog gekwalificeerde specialisten die hier een bijdrage aan leveren.

QTC Recruitment is Creating Value in Lifes Science. Het grootste (online) Life Science netwerk van Noordwest-Europa!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022