Nu solliciteren

Facility Management stagiair!

Functie Facility stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een gedreven en vastberaden facility student, wil je impact maken en zoek je een stage waarmee je bijdraagt aan maatschappelijke projecten van goede doelen? Een plek met de mogelijkheid om door te groeien naar een vaste baan? Neem je verantwoordelijkheid en ben je gek op voetbal?

Dan hebben wij de perfecte plek voor jou!

Bij dit bedrijf is het onze missie om toonaangevende fan engagement solutions te ontwikkelen. Dit doen we door samen te werken met de grootste sportclubs en spelers ter wereld. We streven ernaar om onze partners voortdurend te verrassen met nieuwe innovaties.

Werkzaamheden

Je zal werken in een team van 3 en verantwoording dragen voor één van onze twee locaties onder leiding van een manager. Je dag bestaat uit het zorgen voor een optimale werkomgeving in het kantoor, het optimaliseren van processen en uiteraard het creëren van een top sfeer op kantoor. Kortom: een echte veelzijdige all-round rol! Het doel is om alles rondom het kantoor te stroomlijnen, zodat het hele bedrijf beter kan presteren.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Herken jij je hierin?

Stuur dan een mail naar Fabienne@matchwornshirt.com met je CV en motivatiebrief en wordt uitgenodigd op ons nieuwe kantoor om jouw – écht uitdagende – stage en opdrachten samen in te vullen.

MatchWornShirt

At MatchWornShirt it’s our mission to be the world's leading fan engagement platform. We do this by partnering with the world's biggest sports teams and players. We continuously surprise our clients and customers with new innovations driven by our technological expertise.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022