Nu solliciteren

Meeloopstage voor internationale A-merken

Functie Stagiair(e) project coördinator
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Amstelveen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Kom je bij ons meelopen of afstuderen? Bij dit bedrijf kun je je onderdompelen in alle aspecten van fieldmarketing! Wij werken voor internationale A-merken in verschillende teams. Zo kun je als stagiair(e) ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Dus lijkt het je leuk om ervaring op te doen in deze branche? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Wat je gaat doen:

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Gedurende de dag krijg je tijd om je studieopdrachten uit te voeren met als doel om dit bedrijf weer nieuwe inzichten te geven.

Daarnaast loop je als volwaardig medewerker mee met het projectteam. Hierdoor krijg je ook vele strategische inzichten in de klantafspraken, de margebewaking, de ontwikkeling & learning journey van onze Agents, planning en alle andere voorkomende zaken.

Je speelt een actieve rol in de wekelijkse analyses en rapportages om goed inzicht te krijgen in de operatie. Er is altijd ruimte voor jouw creatieve ideeën voor zowel de diverse lopende projecten.

Gewenste profiel

Waarom jij bij ons past?

Wat bieden wij

Wat je van ons krijgt:

PSfm is een full-service fieldmarketingbureau voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten en diensten. PSfm werkt met veel plezier voor prachtige A-merken als Nespresso, Samsung, Sonos, AB InBev, Silvo/McCormick, VodafoneZiggo, Asahi, PernodRicard, Red Bull & Nestlé. Met een creatief en strategisch team van 30 specialisten op het hoofdkantoor in Amstelveen en meer dan 1.200 (flex)medewerkers in het veld.

Onze medewerkers kenmerken zich door the Big 5 van PSfm namelijk; Lef, Flexibiliteit, Out-of-the Box denken, Nieuwsgierigheid en Afspraak is Afspraak.

PSfm BV

Een ontmoeting tussen mens en merk creëert merkbeleving. En die ontmoeting faciliteren is precies wat fieldmarketingbureau PSfm doet. Met de overtuiging dat in het veld, op locatie, A-merken groeien.

PSfm is een full-service dienstverlener voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten. Altijd op innovatieve wijze, met hoge kwaliteit en super flexibel. In het veld en ver daarbuiten. Want met ruim 1.200 gemotiveerde (flex)medewerkers is het bereik groot.

Als strategische partner denkt PSfm mee met opdrachtgevers en ontwikkelt complete marketingstrategieën rond brand activation, sales of merchandising van producten of diensten. Van de ontwikkeling van POS materiaal tot een landelijke promotour of volledige campagne. Met een creatief en ervaren team is het mogelijk om niet alleen op korte termijn te schakelen, maar ook realtime meetbare resultaten te leveren. Iets wat al jaren voor klanten als Nespresso, KPN, Samsung, Philip Morris Benelux BVBA, Sonos, PepsiCo & Nestlé gerealiseerd wordt. PSfm is 100% fieldmarketing.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022