Nu solliciteren

Midden in het werkveld 'participatie Omgevingswet'

Functie Stagiaire participatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Almere
Uren per week 24
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je maakt deel uit van een klein kernteam dat werkt aan stedelijke vernieuwing van het oudste deel van Almere: Haven. Voor de stedelijke vernieuwing is een visie gemaakt voor het jaar 2040 en er zijn 12 organisaties die samen de uitvoering besturen. Kijk op: …

\ Die visie wordt vertaald naar concrete plannen: veranderingen in wegen en fietspaden, extra mooi groen, biodiversiteit, locaties voor het bouwen van woningen, locaties voor buurthubs, beweging in de buurt, en naar een omgevingsplan. Daarvoor wordt natuurlijk actief samengewerkt met bewoners: zij hebben veel ervaringsdeskundigheid en de vernieuwing wordt vóór hen én voor de nieuwe generatie gedaan (en soms ook door hen). En juist voor die samenwerking met bewoners (oftewel participatie), zoeken we een stagiaire.

Werkzaamheden

Je kan de volgende werkzaamheden verwachten:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Met de nieuwe Omgevingswet in aantocht wordt er veel meer nadruk gelegd op participatie. Juist op dit terrein zal er zometeen veel werk zijn. En Almere Haven is een heel interessante plek om veel te leren. In Almere Haven ligt de lat hoog, we werken creatief, we benaderen bewoners met veel respect, en we opereren in een complex proces.

Kortom, neem je de juiste kennis mee, wil je je handen laten wapperen en veel leren? Dan is dit een plek voor jou! \ En kom je uit Almere of Flevoland, dan heb je een dikke streep voor.

Havenhart2.0

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022