Nu solliciteren

Word jij onze learning & development stagiair?

Functie Learning & development stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Apeldoorn
Uren per week 28 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking op basis van 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jij hebt altijd al willen weten hoe een training van ontwerp tot uitvoering wordt gebracht. Daarom ga jij bezig met het ontwikkelen van e-learning trainingen. Daarnaast hou jij je bezig met het opzetten van leertrajecten en het in kaart brengen van ontwikkelbehoeftes. Ben jij klaar om je bijdrage te leveren aan het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van blended leeroplossingen?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

KENNISS is een start-up met een jong en gedreven team. Samen bouwen wij aan het alles-in-één-leerplatform voor de buitenruimte. Ben jij op zoek naar een stage waar jij als student Learning & Development een verschil kan maken? Als L\&D stagiair bij KENNISS ga jij actief meewerken aan de transformatie van klassikaal leren, naar blended leren. Kortom, je krijgt de mogelijkheid om meer ervaring op te doen in de wereld van digitaal leren.

Globen Personeel

Sterk vakmanschap op groen- en infragebied, met een hoog kwaliteitsbesef en gedegen knowhow. Dat is hoe Globen zich profileert naar haar medewerkers en opdrachtgevers. Of het nu om de realisatie, het beheer en onderhoud van infrastructuur of de groene ruimte gaat, Globen zet zich maximaal in voor iedere klus. Waar mogelijk multidisciplinair, om zo efficiënt in te kunnen spelen op de behoefte van haar opdrachtgevers om de buitenruimte integraal en flexibel te kunnen beheren. Naast uitzenden, detacheren en payrolling, buigt Globen zich ook over HR-vraagstukken en faciliteert zij haar opdrachtgevers op het gebied van SROI.

Als specialist op het gebied van groen en GWW-personeel spreekt Globen niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022