Nu solliciteren

Social Media Marketing stage 2022 Amsterdam

Functie Marketing stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Smulpapen, zelfbenoemd recensenten en Michelin-liefhebbers in en rondom Amsterdam opgelet, want wij zijn op zoek naar jou. De hele dag met horeca bezig zijn, maar ook gewoon ’s avonds tijd hebben om aan te schuiven? Klinkt als een droomstage, toch? Dat is het ook.

Op zoek naar een gave Social Media Marketing stage? Dan is deze meewerkstage in de digitale marketing iets voor jou. Lees snel verder!

Wie zijn wij?

Dit bedrijf is misschien wel het meest gastvrije online reserveerplatform ter wereld. Met evenementen als de (Michelin) Restaurant Week in Nederland, België, Parijs, Budapest, Kaapstad, Singapore, Hongkong en Shanghai. Het matchen van gasten met restaurants is onze missie. Op jaarbasis reserveren honderdduizenden foodies net als jij een tafeltje ergens via dit bedrijf.

Dit gebeurt allemaal vanuit ons gezellige kantoor in Amsterdam. Ons bedrijf is jong en informeel, heeft een platte structuur en alles draait om hospitality. Niet alleen als het om de gasten gaat, maar ook naar elkaar. We zijn gedreven, gefocust op kwaliteit, team players en fun staat bovenaan onze lijst met to do’s. Op de werkvloer van dit bedrijf is het dynamisch en vooral: leuk en gezellig om te zijn.

Werkzaamheden

Wat zoeken we?

Ben je leergierig, gemotiveerd en ambitieus? Wil je werken in een gedreven, jong en enthousiast team en bedrijf? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Als stagiair ondersteun je het gehele team in Social en marketing activiteiten. Je wordt onderdeel van het team en houd je bezig met diverse Social Media marketing gerelateerde activiteiten. Je gaat meewerken aan de Restaurant Week en werkt met verschillende externe partners zoals Nespresso, Air Miles en Blokker.

Gewenste profiel

De ideale Stagiair...

Wat bieden wij

Wat er voor jou op het menu staat...

Ja, dek voor mij maar in...

Mooi, dan staat je nog maar één ding te doen: een korte motivatie per mail sturen naar hr@diningcity.nl met je CV. Hoe duidelijker jij uit kunt leggen dat jij de smaakmakende Project Manager bent die wij zoeken bent, hoe beter. Eerst nog wat meer weten? Bel naar (020) 486 67 29 en mail naar hr@diningcity.nl.

DiningCity

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022