Nu solliciteren

Allround hotel operator stage bij dit bedrijf in Oostende

Functie Allround hotel operations stage
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Oostende
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Er is een wekelijkse vergoeding wanneer je goede prestaties levert. Je krijgt kosteloos logement aangeboden en je krijgt ook een lekkere avond of middagmaaltijd.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor het dit bedrijf zijn wij op zoek naar echte hoteltijgers. Iemand die niet bang is om veel te leren en een volledig 360° allround hotel pakket wil ervaren. Er zijn maar weinig bedrijven die zo een stage kunnen aanbieden en dat maakt ons uniek. Het dit bedrijf is een driesterrenhotel in Oostende, vlak bij het strand en dicht bij het bruisende centrum. Ben jij diegene die ruimdenkend is aangelegd? Dan is deze stage echt voor jou!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Avenue Beach Hotel

Het Avenue Beach Hotel is een driesterrenhotel in Oostende. Het hotel is gelegen in het historische, koninklijke gedeelte van het centrum aan de volledig gerenoveerde Koninginnelaan op 150 meter van zeedijk en strand.

Het hotel beschikt over 28 kamers, 4 luxe loft-suites en 2 luxe penthouse-suites. Alle kamers zijn functioneel ingericht met comfortabele en volledig nieuwe voorzieningen. Bij de inrichting van het hotel werd rekening gehouden met de nabijheid van het strand en de zee.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022