Nu solliciteren

Afstudeeropdracht Software Ontwikkelaar gezocht bij dit bedrijf!

Functie Software Ontwikkelaar
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is op 1 augustus 2003 van start gegaan als distributeur van BPA server (voorheen Orbis TaskCentre). Onze producten worden voornamelijk via een gespecialiseerd partnernetwerk verkocht. Wij zijn inmiddels marktleider op het gebied van Enterprise Business Alerting en Automation software. Met behulp van ons BPA Platform zijn bedrijven in staat om hun bestaande software efficiënter in te zetten, de verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren of zelfs volledig te automatiseren. Onze eigen softwareafdeling ontwikkelt standaardproducten en integratietools die gebruik maken van de kracht van BPA Platform.

Software

Met behulp van BPA Platform is het mogelijk om met allerlei verschillende systemen te integreren en processen te automatiseren op basis van eenvoudige drag&drop technologie. Voor de integratie met deze systemen zijn er al een flink aantal “Integration tools” beschikbaar in BPA Platform. Denk bijvoorbeeld aan integraties met e-Commerce platforms (zoals …m, Magento en Shopify), ERP software als SAP Business One en Exact (Online) of een Marketing platform als MailChimp. Doordat al deze tools in BPA Platform met elkaar kunnen samenwerken, zijn de mogelijkheden voor het automatiseren van processen legio.

Opdracht Afas … is een compleet ERP platform dat wereldwijd opereert en waar wij steeds meer vragen over krijgen. Voor Afas willen we graag een tool maken om integratie met o.a. de backoffice te realiseren. De opdracht bestaat uit het analyseren van Afas ERP, onderzoek naar de koppelingsmogelijkheden (webservices of een api) en vervolgens dit te verwerken in een tool.

Als het je leuk lijkt om...

... dan is deze opdracht misschien helemaal geschikt voor jou!

Orbis Software Benelux BV

Wij zijn Orbis, aangenaam!
Wij zijn experts in procesautomatisering en marktleider in de gebieden BPM, BPA en RPA.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bewust bezig met je ontwikkeling? Als marktleider Enterprise Business Alerting en Automation software zijn we continu bezig met verandering en vernieuwing. Ons team staat ieder dag klaar om te zorgen dat we voorop blijven in een wereld waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen.

Ga jij met ons die uitdaging aan?
Check dan onze vacatures en stageplaatsen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022