Nu solliciteren

Stage bij een snelgroeiende scale-up in Amsterdam | PaaS | Duurzaamheid | HBO | WO

Functie Marketing / Sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 6 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400 - 550
Salaris opmerking Een marktconform vergoeding dat past bij jouw ervaring.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een snelgroeiende PaaS (Platform as a Service) aanbieder op het gebied van zakelijk fietslease. Het dit bedrijf platform wordt gebruikt door (auto)leasemaatschappijen voor het aanbieden van fietslease. Daarnaast opereert dit bedrijf als zelfstandige leasemaatschappij om fietslease aan te bieden aan werkgevers.

Wij zijn een onafhankelijk en dynamisch bedrijf met een jong en ambitieus team. Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons ondersteunt met uitdagende klussen. Het team bestaat uit mensen met achtergronden in diverse sectoren (automotive, consultancy, M&A, SaaS etc.).

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die in het derde jaar van zijn/haar WO-opleiding of Hbo-opleiding zit in de richting van bedrijfskunde en die het leuk vindt om voor een startende onderneming te werken met een breed takenpakket. Jij bent iemand die affiniteit heeft met Tech en je bent ondernemend en je hebt een hands-on approach.

Wat bieden wij

Snel groeiende organisatie, je krijgt snel veel verantwoordelijkheid en je komt terecht in een gezellig team waar je veel van kan leren.

Klinkt dit interessant voor jou? Dan kan je reageren op stageplaza, mailen naar … of bellen naar …!

Heeft deze advertentie jouw interesse gewekt en krijg je een glimlach op je gezicht, neem dan contact met ons op!

Hellorider

Hellorider is een snelgroeiende PaaS (Platform as a Service) aanbieder op het gebied van zakelijk fietslease. Het Hellorider platform wordt gebruikt door (auto)leasemaatschappijen voor het aanbieden van fietslease. Daarnaast opereert Hellorider als zelfstandige leasemaatschappij om fietslease aan te bieden aan werkgevers.

Wij zijn een onafhankelijk en dynamisch bedrijf met een jong en ambitieus team. Het team bestaat uit mensen met achtergronden in diverse sectoren (automotive, consultancy, M&A, SaaS etc.).

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022