Nu solliciteren

Quadia zoekt productie stagiair(e)

Functie Productie stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hilversum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Vergoeding in overleg.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek jij nog een leuke mediastage van 20 weken of langer? Quadia zoekt weer een stagiair per augustus/september!

Quadia is één van de meest toonaangevende video producenten in Nederland. Wij werken voor grote corporate organisaties en bekende merken, maar ook samen met de creatieve industrie (agencies) en uitgevers. Hierbij ontwikkelen en vertalen we creatieve concepten naar de beste uitvoering, zorgen voor een efficiënte aanpak en de nodige innovatie in het hele productieproces. Dit doen wij voor zowel live als voor branded content. Tevens levert Quadia online oplossingen voor video content management en distributie. Daarbij hebben wij een eigen platform voor live producties. Quadia is onderdeel van EMG.

Ter versterking van ons creatieve team zijn wij op zoek naar een gedreven stagiair(e).

Wat verwachten we van jou? Van de stagiair wordt verwacht dat hij/zij volledig mee zal gaan draaien in het productie proces om zo alle facetten van het productie vak mee te maken en te leren, van voorbereiding tot en met postproductie. De stagiair zal zowel op kantoor als op locatie worden ingezet. Het is een pittig vak, dus er wordt van de stagiairs verwacht dat hij/zij bereid is de handen uit de mouwen te steken!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Reageren? Mail je sollicitatiebrief met cv zo snel mogelijk naar demi.leeflang@quadia.com met als onderwerp ‘sollicitatie productie stagiair’.

QUADIA Online Video

Wij zijn Quadia!

Wij zijn een kleurrijke mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators. Met meer dan 15 jaar ervaring, een passie voor interactieve (live) content én slimme video technologie, produceren wij content en ontzorgen wij brands en bureau’s met maar één doel; creativiteit met maximaal resultaat.

In de digitale wereld kan videocontent niet zonder technologie en technologie niet zonder goede content is onze overtuiging. Alleen de combinatie met een forse dosis creativiteit zorgt voor vuurwerk.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022