Nu solliciteren

Media en communicatie design stagiair(e) gezocht

Functie Media en communicatie design stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hilversum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Quadia is een mediabedrijf dat zich richt op de corporate video communicatiemarkt. Voor de doorontwikkeling van ons Videoplatform zijn wij op zoek naar iemand die zich in alle gebruikersaspecten van het software ontwikkeltraject wil verdiepen. Wij zoeken iemand die samen met onze Product Owner zijn tanden wil zetten in een stevig design en gebruikersvraagstuk.

Taken en verantwoordelijkheden

Wat bieden wij?

Een stage waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van een hecht Software team. Je mening wordt dus gevraagd én gewaardeerd bij ons. Daarnaast denken wij graag mee over een school(afstudeer)opdracht die voor zowel de opleiding als voor Quadia relevant is.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Onze bedrijfscultuur:

Klantgericht, multidisciplinair, vooruitstrevend, samenwerkend.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

Solliciteer via de website of stuur je motivatie, CV een voorbeelden van je werk naar jobs@quadia.com. Mocht je vragen hebben over de functie, dan kun je contact opnemen met Onno La Riviere op telefoonnummer 035- 5444 000.

QUADIA Online Video

Wij zijn Quadia!

Wij zijn een kleurrijke mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators. Met meer dan 15 jaar ervaring, een passie voor interactieve (live) content én slimme video technologie, produceren wij content en ontzorgen wij brands en bureau’s met maar één doel; creativiteit met maximaal resultaat.

In de digitale wereld kan videocontent niet zonder technologie en technologie niet zonder goede content is onze overtuiging. Alleen de combinatie met een forse dosis creativiteit zorgt voor vuurwerk.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022