Nu solliciteren

Uitdagende Marketing Communicatie stage bij internationale retail organisatie in de watersport

Functie Marketing stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zevenaar
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een snelgroeiende internationale retailer en distributeur op het gebied van watersport- en recreatieproducten. Europa is onze voornaamste afzetmarkt. Wij verkopen diverse watersportmerken. Ook hebben we met succes ons eigen merk gelanceerd, MOAI boards. We zijn een klein en hecht team, met diverse achtergronden in marketing.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende stagiair die van een uitdaging houdt. Binnen ons team, krijg je de verantwoordelijkheid over diverse marketing- en communicatieprojecten, in overleg, en afhankelijk van je achtergrond en interesse. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om onze producten daadwerkelijk te testen en hier content over te creëren. Je krijgt de kans om veel ervaring op te doen in een korte tijd, en een bijdrage te leveren aan het succes van onze merken. Het betreft een meewerkstage. Je rapporteert aan, en wordt ondersteund door één van onze medewerkers.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Q Watersports

Wij zijn een snelgroeiende internationale retailer en distributeur op het gebied van watersport- en recreatieproducten. Europa is onze voornaamste afzetmarkt. Wij verkopen diverse watersportmerken. Ook hebben we met succes ons eigen merk gelanceerd, MOAI boards.

We zijn een klein en hecht team, met diverse achtergronden in marketing, retail, e-commerce en distributie.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022